KUVA: Ex-missin auto hyytyi moottoritielle – lapsi ja koira kyydissä

Essi Pöysti joutui tiistai-iltapäivänä epämiellyttävään liikennetilanteeseen auton rikkoontuessa Helsinki-Tampere-moottoritiellä.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 27, jäi tiistaina puolitoistavuotiaan Aaro-poikansa ja koiransa kanssa tienposkeen, kun auto hyytyi kesken kotimatkan. Essi ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi yllättävässä tilanteessa.

– Auto nyki, moottori sammuili ja merkkivalot vilkkuivat. Ajoin auton tien sivuun ja soitin hinausauton. Emme onneksi joutuneet odottamaan hinausta kuin reilun vartin, Essi kertaa tapahtumien kulkua.

Toista lastaan kihlattunsa Ville Mäkäläisen kanssa odottava kaunotar kertoo, että he olivat onneksi juuri käyneet huoltoasemalla. Tienposkeen jääminen ei silti tuntunut mukavalta.

– Kyllä siinä kiroilutti. Ei todellakaan mikään ihanteellinen tilanne; auto täynnä tavaraa, ja kyydissä pieni lapsi sekä koira. Hirvitti, kun moottoritiellä autot ajoivat ohitse sataa kahtakymppiä! Soitin myös miehelleni, joka on parhaillaan Venäjällä. Siinä vaiheessa apu oli kuitenkin jo tulossa.

Matka jatkui hinausauton kyydissä autoliikkeen pihaan, josta Pöystin ystävä vei heidät autolla kotiin. Vaikka kotimatka kestikin aiottua pidempään, osasi kaunotar löytää tilanteesta myös positiivista.

– Aaro-poikani on sen ikäinen, että kaikki autot kiinnostavat. Hän olikin innoissaan erikoisen ajoneuvon kyytiin pääsystä. Onneksi mieheni palaa Suomeen huomenna. Hän saa hoitaa asian autoliikkeen kanssa loppuun. Ja kyllä me muutaman päivän ilman autoa pärjäämme, Essi sanoo.



Lue myös:

    Uusimmat