Kuva ei herkille: Naisella oli tapana matkustaa jalat kojelaudalla – sitten rysähti

Kerroimme jokin aika sitten jalkojen kojelaudalla pitämisen vaaroista, mutta jos viesti ei silloin mennyt perille, niin nyt sen luulisi menevän.

Yhdysvaltalainen Audra Tatum on kertonut vakavasta onnettomuudestaan yhdysvaltalaismedialle. Tatumilla oli tapana matkustaa etupenkillä jalat kojelaudalle nostettuna. Hänen miehensä varoitti aina, miten huonosti voisi käydä, jos he joutuisivat onnettomuuteen. Nainen kuitenkin piti päänsä ja sanoi ehtivänsä ottaa jalat pois kojelaudalta, jos näyttäisi siltä, että he ajaisivat kolarin.

Kaksi vuotta sitten naisen teoria joutui testiin, kun pariskunta joutui toisen auton jyräämäksi. Kolari ei ollut erityisen raju, vaan osalliset selvisivät pienillä naarmuilla ja mustelmilla – Tatumia lukuunottamatta.

Lauennut turvatyyny sinkosi Tatumin jalat päin tämän omaa naamaa sillä seurauksella, että hänen nenänsä, nilkkansa, reisiluunsa ja kätensä murtuivat. Kaksi vuotta myöhemmin käveleminen tuottaa Tatumille edelleen vaikeuksia, eikä hän voi seistä muutamaa tuntia pidempään kivun käydessä sietämättömäksi.

***

Moottoripyöräilijä tekstailee kaksin käsin kovassa vauhdissa 0:21

Lue myös:

    Uusimmat