Kuusi asiaa, mitkä treffeillä kannattaa huomioida

Treffit ihanan miehen kanssa ovat yksi maailman parhaimmista asioista. On kuitenkin muutama seikka, jotka kannattaa yrittää huomioida vaaleanpunaisten linssienkin läpi.

Sinkkunainen joutuu usein kohtaamaan treffeillä paljon erilaisia miehiä. Kuusi asiaa kannattaa huomioida treffien aikana, sillä ne auttavat naista päättämään voisiko suhteesta todella tulla jotain enemmänkin.

1. Onko kyseessä yhden illan juttu vai mahdollinen poikaystävä?

Yritä selvittää deitiltäsi mahdollisimman rennosti hänen mietteitään suhteen vakavuuteen liittyen. Jos itse et esimerkiksi kaipaa ainoastaan yhden yön juttua, niin kerro se. Katso kuinka mies reagoi asiaan ja päätä samalla haluatko jatkaa hänen tapailuaan.

2. Kuinka hän puhuu työtilanteestaan?

Tekeekö hän esimerkiksi jatkuvasti ylitöitä tai onko hän jatkuvasti työtön? Jos hän on liian kiireinen, niin suhteestanne ei välttämättä ennätä tulla mitään vakavaa. Jos hän taas on jatkuvasti työtön, niin hän ei välttämättä ota mitään kovinkaan vakavasti ja hänellä ei ole mitään päämääriä. Tee päätös jatkosta miehen kanssa sen mukaan, mihin sinä olet valmis sitoutumaan.

3. Kuinka hän puhuu naisista?

Kiinnitä huomiota miehen tapaan puhua muista naisista. Ovatko kaikki hänen mielestään komentelevia, ilkeitä tai muuta negatiivista? Siinä tapauksessa miehellä saattaa olla huono asenne naisia kohtaan. Kaikki naiset eivät tietenkään ansaitse kehuja, mutta jos hänen asenteensa on huono kaikkia naisia kohtaan, niin et luultavasti halua viettää hänen kanssaan liikaa aikaa.

4. Kuinka hän kommentoi sinulle tärkeitä asioita?

Moittiiko hän kaikkia sinulle tärkeitä asioita? Jos vastasit kyllä, niin älä tuhlaa häneen aikaasi. Jos hän kuitenkin on pääosin kiinnostunut ja kysyy jatkokysymyksiä, niin teillä saattaa olla deittisi kanssa enemmänkin yhteistä.

5. Kuinka hänen edellinen parisuhteensa kariutui?

Onko deittisi vaikea puhua edellisestä parisuhteestaan ilman entisen kumppanin haukkumista? Kaikissa parisuhteissa on takuulla hankaluuksia ja erot eivät välttämättä suju aina parhaalla mahdollisella tavalla, mutta kyllä entisestä kumppanistaan pitäisi kyetä puhumaan normaalisti ilman liian suuria haukkuja.

6. Kuvittele hänet viettämään aikaa ystäviesi kanssa

Tuntuuko sinusta siltä, että deittisi viihtyisi ystäviesi seurassa? Jos vastasit kyllä, niin suhteella saattaa olla hyvä mahdollisuus menestyä. Jos taas et millään voisi kuvitella miestä osaksi kaveriporukkaasi, niin tällöin suhde ei välttämättä kestä kovinkaan kauaa. Tietenkään oman kumppanin ei jatkuvasti tarvitse olla mukana nähdessäsi ystäviäsi, mutta onhan se mukavaa, jos hänet uskaltaa ottaa mukaan edes joskus.   

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat