Kuuro räppäri Signmark ja Jussi-palkittu Chike Ohanwe ovat olleet läheisiä ystäviä pitkään – ystävyys on myös syventynyt yhteistyöksi, joka on kierrättänyt kaksikkoa ympäri maailman

15:10
Näyttelijä Chike Ohanwe ja räppäri Signmark avaavat erityistä ystävyyttään sekä sitä, mitä omien alojen uranuurtajuus merkitsee heille.

Räppäri Signmark ja näyttelijä Chike Ohanwe kertoivat Viiden jälkeen -ohjelmassa ystävyydestään sekä urallaan kohtaamistaan haasteista.

Räppäri Signmark, oikealta nimeltään Marko Vuoriheimo, sekä Jussi-palkittu näyttelijä Chike Ohanwe ovat olleet jo vuosikymmenen ajan läheisiä ystäviä. Yhteistyö sekä ystävyys alkoi kymmenen vuotta sitten, kun kaksikko teki yhdessä ensimmäisen biisinsä. Signmark ja Ohanwe vierailivat Viiden jälkeen -ohjelmassa perjantaina 29. tammikuuta kertomassa ystävyydestään sekä yhteistyöstään.

Sittemmin Ohanwe on toiminut muun muassa Signmarkin kirjoittajana ja yhteistyö on ollut tiivistä. Kaksikolla on nyt myös tahoillaan samanikäiset tyttäret, joka on tiivistänyt miesten ystävyyttä entisestään.

Ohanwe ja Signmark ovat myös keikkailleet runsaasti ulkomailla. Signmarkin mukaan noin 95 prosenttia kaksikon keikoista ovat ulkomailla ja he ovat keikkailleen jopa 50 eri maassa. 

Signmark on maailman ensimmäinen kuuro räppäri ja Ohanwe puolestaan Suomen ensimmäinen Jussi-palkittu tummaihoinen näyttelijä. Yhdessä he haluavat tuoda työllään esille omat näkökulmansa itse edustamiensa vähemmistöjen asemista. 

– Yhdessä voidaan antaa voimaa ja olla voimakkaita, ja se on kyllä sujunut hyvin, Signmark kertoo. 

– Yhdessä tavallaan myös, että me ollaan kummatkin hyvin pitkiä ja pienessä lentokoneessa jalkatilasta taistellaan verisesti, Ohanwe puolestaan kuittailee. 

– Se mikä meitä erottaa? No, mä kuulen enemmän kun toi tyyppi kuulee, mutta se ei estä sitä, etteikö se hölötä ihan yhtä hölmöjä juttuja, kuin minäkin, Ohanwe jatkaa.

Helppoa ei kuitenkaan ole ollut kummallakaan oman uransa uurtajana, sillä esikuvia ei käytännössä ole ollut. 

– Siinähän sä rämmit tavallaan suossa näiden ensimmäisten kanssa, jotka on pitkälti hyvin paljon mun sukupolvea, Ohanwe pohtii.  

Katso yllä olevalta videolta, millaisia varjopuolia lasikattoja rikkoneet Signmark ja Chike Ohanwe ovat kohdanneet urallaan. 

Viiden jälkeen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa joka arkipäivä kello 17.05. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja