Kuulostaako tutulta? 12 vaateongelmaa, jotka jokainen nainen tunnistaa

Asusi saattaa tuntua hyvältä vaihtoehdolta vielä aamulla, mutta näihin ongelmiin törmäät silti aina välillä. Älä kuitenkaan nolostu turhaan – et ole yksin!

Vaikka näihin ongelmiin olisi helppoa varautua etukäteen, ei kukaan kuitenkaan lopeta korkkareilla kävelyä tai valkoisten shortsien käyttöä.

Aika siis muuttaa asennetta: aina ei voi onnistua. Tunnistatko nämä tragikoomiset tilanteet?

1. Ikinä ei ole sopiva. Päätät pukeutua neuleeseen, jossa tulee kuitenkin jossain vaiheessa liian kuuma.

2. …ja ilman sitä liian kylmä.

3. Pukeudut vaaleisiin housuihin kuukautisten aikaan ja tarkkailet vainoharhaisesti koko päivän, ettei mitään tule läpi.

4. Tiukka urheilutoppi yhdistettynä kovaan treeniin: näytät siltä, että hikoilet vain rintojesi alta.

5. Tiukat farkut jalassa on vaikea saada helpotusta kutisevaan ihoon. Rapsuttaminen onnistuu lopulta vain avaimilla tai jollain muulla metalliesineellä.

6. Laitat korkkarit, vaikka ne puristavat varpaitasi kivuliaasti, muuttavat nurmikon juoksuhiekaksi ja portaat hengellä leikkimiseksi.

7. Tunget farkkujen lahkeita jo valmiiksi tiukkoihin saappaisiin. 

8. Alushousut menevät ihmeellisille kiemuroille ihan itsestään. Yritä siinä sitten oikoa alushousujasi niin, ettei kukaan huomaisi.

9 Stringeissä ei tarvitse pelätä alushousujen näkymistä housujen läpi, mutta odota vain kun kumarrut – ei hyvä.

10. Eripari sukissa kulkeminen, koska astut aina johonkin märkään kotonasi. Kylpyhuoneen lattian voisi toki myös kuivata suihkun jäljiltä.

11. Joku haluaa ottaa sinusta kuvan, etkä ehdi tarkistaa itseäsi peilistä...

12. Yllätykseksesi näytätkin hyvältä! Kunnes huomaat miltä salamavalo, valkoinen paita ja rintaliivit näyttävät yhdessä.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat