Kuudesluokkalainen tyttö käräytti koulubussin kuljettajan, joka kolhi pysäköidyn Mustangin – koulukin palkitsi

1:50

Koululainen käräytti koulubussin kuljettajan, joka ei jäänyt selvittämään tilannetta osuttuaan pysäköityyn autoon.

Buffalolainen Andrew Sipowicz meni tarkastamaan autoaan maanantaina sen jälkeen, kun hänen kämppäkaverinsa epäili koulubussin kolhaisseen sitä aiemmin päivällä.

Huoli vuosimallin 2012 Ford Mustangin kunnosta ei ollut aiheeton, sillä auton vasen puoli oli ottanut osumaa, vaikka sitä ei kämppäkaverin ottamasta kuvasta pystynytkään sanomaan. Suurimman yllätyksen tarjoili kuitenkin auton tuulilasiin jätetty lappu.

Noheva koululainen käräytti kuljettajan

Lapsen kirjoittamassa lapussa kerrottiin, että Sipowiczin Mustangiin oli törmännyt koulubussi numero 449, jonka kuljettaja oli nainen. Tapahtuma-ajaksi kerrottiin kello 17.

– Hän yritti lähteä liikkeelle ja törmäsi autoosi. Hän pakeni paikalta, paperiin oli kirjoitettu.

– Hän teki jäljen autoosi, näin kaiken.

Huima somesuosio

Sipowicz jakoi lapusta ja autostaan ottamansa kuvat Twitterissä tiistaina. Kuvaparista on tykätty pian miljoona kertaa, ja yli 200 000 ihmistä on jakanut sen eteenpäin.

Sipowicz esitti kiitoksensa sosiaalisen median välillä säästettyään kuudesluokkalaisen ansiosta omien sanojensa mukaan pari tuhatta dollaria. Valitettavasti lapun kirjoittaja ei kuitenkaan kertonut nimeään. 

Hän otti yhteyttä bussifirmaan sekä kouluun, jota lapun kirjoittaja kertoi käyvänsä. Pian Sipowicziin ottikin yhteyttä kyseisen koulun opettaja, joka sanoi tunnistaneensa kirjoittajan käsialan perusteella.

Koulu palkitsi kuudetta luokkaa käyvän tytön toiminnastaan. Myös Sipowicz itse sanoi kiittävänsä tyttöä vielä henkilökohtaisesti.

Bussiyhtiön mukaan kolaroinut kuljettaja ei jatka heidän palveluksessaan. Se ilmoitti korvaavansa auton korjaamisesta ja laina-autosta aiheutuvat kustannukset.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja