Kurvikas Candice esittelee Victoria's Secretin uusimman malliston

Malli Candice Swanepoel on saanut kurvinsa takaisin ja näyttää taas upealta. Katso, miltä Victoria's Secretin uusi mallisto näyttää!

Victoria's Secret -malli Candice Swanepoel, 22, on saanut takaisin kurvinsa, jotka tekivät hänestä kuuluisan – kiitos järkevän ruokavalion. Swanepoel näytti kadehdittavaa vartaloaan alusvaatemerkin uusissa kampanjakuvissa tällä viikolla ja on helpottavaa huomata, että hän näyttää taas muodokkaalta!

Tyrmäävä eteläafrikkalaiskaunotar näytti kauniilta värillisissä eläinkuoseissa sekä timantein ja raidoin kuvioiduissa bikineissä. Viime maaliskuussa hän näytti vielä huolestuttavan laihalta törröttävine luineen ja näytti heiveröiseltä kollegojensa Alessandra Ambrosion ja Adriana Liman rinnalla. Silloin hän näytti riutuneelta, vatsansa koveralta ja jalat liiankin solakoilta pituuteensa nähden. Victoria's Secretin mallit ovat aina olleet terveen näköisiä, mutta hurjasti laihtunut Swanepoel sai ihmiset ajattelemaan, että yritys on vihdoin antanut paineille periksi muun maailman mukana ja alkanut käyttää hoikempia malleja. Kaunotar itse väitti, että hänellä oli vaikeuksia pitää yllä tervettä painoa hektisen työaikataulunsa takia. Kritiikkiä kuunneltuaan hän on saanut onneksi lisäkiloja näyttääkseen taas normaalipainoiselta.

Swanepoel bongattiin 15-vuotiaana eräästä kauppakeskuksesta ja siitä lähtien hänet on nähty niin Voguen ja Ellen kannessa kuin Dieselin, Niken ja Guessin kampanjoiden keulakuvanakin. Hän on myös esiintynyt Tommy Hilfigerin, Dolce and Gabbanan ja Diane Von Furstenbergin muotinäytöksissä. Viime vuonna vaaleaverikkö pääsi Forbesin maailman parhaiten tienaavien mallien listalle tienattuaan edellisen 12 kuukauden aikana noin 2,1 miljoonaa euroa.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja