Kurrien suurperheessä työkiireitä: Vähän enemmän säätämistä

Jari ja Vanessa Kurrin perhe-elämä on syksyllä ollut kiireistä, Vanessan siirryttyä työelämään. Lisäkiireitä toi muutokset, joiden myötä Jari ei jäänytkään koti-isäksi.

Vuonna 2004 avioituneiden Jari ja Vanessa Kurrin perheeseen kuuluu neljä lasta. Odessa, Alissa, Paulus ja Isla. Lapset syntyivät perheeseen vuosina 2002, 2005, 2007 ja 2012. Vuoden 1999 Miss Suomi, juontajanakin tunnettu Vanessa Kurri ehti viettää reilut kymmenen vuotta kotiäitinä, mutta viime vuosina hän on pikkuhiljaa palannut työelämään.

Alun perin Jarin oli tarkoitus ottaa enemmän vastuuta kotona ja jäädä syksyllä koti-isäksi, mutta lokakuun alussa hänet valittiin yhdessä Janne Vuorisen kanssa vastaamaan Jokerien urheilutoimesta. Kurri on general manager ja Vuorinen pelaajakoordinaattori. MTV.fi tapasi Jari Kurrin Karjala-turnaukseen valmistautuvan A-maajoukkueen mediapäivässä Helsingissä.

– Jokerien työkuvion myötä ne kiireet alkoivat ja minunkin päiväni pitenivät. Vähän enemmän tässä on ollut säätämistä, mutta eivät hommat ole menneet ihan uusiksi, hyväntuulinen Kurri kuvailee tilanteen muutosta heidän perhe-elämään.

Kurri myöntää, että nelilapsisella perheen menoissa on riittänyt aikatauluttamista, varsinkin nyt, kun sekä isä että äiti ovat työelämässä.

– Kiireistähän tämä on, kun molemmilla on menoja ja lapsilla harrastuksia. Vanessa tekee töitä Helsingissä, niin se on vienyt häntä vähän pois kotoa. Hänen projektinsa jatkuu joulukuun loppuun saakka, sitten vähän rauhoittuu.

– Järjestelyt ovat kuitenkin toimineet hyvin. Olemme saaneet hyvin apua tarvittaessa sukulaisilta ja ystäviltä.

Lue myös:

    Uusimmat