Kuqi vaisuna: Tämä kuvastaa meidän kauttamme

FC Honka oli upealla taistelullaan kiinni paikassa Uefa Europa Leaguen toiselle karsintakierrokselle. Virolainen Sillamäe Kalev kuitenkin iski jatkoajan viimeisellä minuutilla ja otti jatkopaikan.

Kalev voitti ensimmäisen osaottelun 2-1 ja meni torstaina ottelussa johtoon avausjaksolla. Honka tuli tasoihin ja voitti varsinaisen peliajan 2-1, kun Kevin Mombilo laukoi pallon virolaisten maaliin 90. minuutilla.

Roni Porokara laukoi upeasti tolpan kautta Hongan kiinni jatkopaikkaan, mutta Sillamäen Jevgeni Kabaev laittoi pallon maaliin jatkoajan viimeisellä minuutilla ja virolaiset ottivat jatkopaikan vieramaalisäännön turvin. Hongan valmentaja Shefki Kuqi oli pettymyksen jälkeen vaisuna.

– Teimme tämän liian vaikeaksi heti ensimmäisellä puoliajalla. Sanoinkin tauolla, että meillä oli eniten kosketuksia meidän maalivahdilla. Sillä tavalla me ei voida ikinä voittaa jalkapallopeliä, Kuqi harmitteli MTV Sportille.

Alun peruuttelun jälkeen paikkoja tuli, ja Kuqin mielestä Honka olisi voinut ratkaista pelin varsinaisen peliajan puitteissa.

– Tämä vähän kuvastaa meidän kauttamme. Se on ollut ylämäkeä ja alamäkeä koko ajan.