KuPS kiinni kovassa eurotempussa luottohyökkääjän osumalla – liettulaisvieras on ollut alakynnessä

Kuopion Palloseura on tauolla johdossa 1–0 Eurooppa-liigan karsintojen kolmannella kierroksella.

Kuopioon vieraaksi saapunut liettualainen Suduva on ollut selvästi alakynnessä Suomen mestaria vastaan ja antoi tälle suosiolla pallonhallinnan ensimmäisellä puoliajalla.

KuPS onnistui maalinteossa 31. minuutin kohdalla, kun kulmapotkun jälkeen ylös jäänyt toppari Igors Tarasovs jatkoi Saku Savolaisen lähettämän pitkän pallon päällään Suduvan linjan taakse.

Savolaisten luottokärki Lucas Rangel ehti palloon ensimmäisenä ja nosti sen tyylikkäästi ohi vastaan tulleen kroatialaisvahdin Ivan Kardumin.

Tilanne siis tauolla KuPSille 1–0.

Ottelun voittaja kohtaa Eurooppa-liigan playoffs-kierroksella voittajan Djurgårdenin ja romanialaisen Cluj'n otteluparista.

Playoffs-kierroksen voittaja jatkaa puolestaan Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.