Yksi kuollut ja yksi loukkaantunut liikenneonnettomuudessa Kehä III:lla – tie avattu liikenteelle

Kehä III:lla on sattunut liikenneonnettomuus. Onnettomuudessa on kuollut yksi ihminen.

Espoossa Kehä III:lla on sattunut liikenneonnettomuus, jossa on kuollut yksi ihminen ja toinen on loukkaantunut vakavasti.

Tie oli suljettuna liikenteeltä molempiin suuntiin yli kahden tunnin ajan. Tie on nyt avattu liikenteelle.

Päivystävän palomestari Kim Lassilan mukaan kyseessä oli molemmilla kaistoilla tapahtunut henkilöauton ja pienen pakettiauton nokkakolari.

– Liikenne avautuu heti, kun poliisin tutkinta on valmis. Jos ihmiset pystyvät välttämään liikennettä Kehä III:lla, niin se on järkevää tänä aamuna, Lassila sanoo.

Onnettomuus tapahtui Kauklahdenväylän liittymän kohdalla. Ylikomisario Aapo Isoaho kertoo MTV Uutisille, että henkilöauto ajatui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle ja osui vastaantulevaan pakettiautoon.

– Edeltävistä tapahtumista meillä ei vielä ole tietoa, kun esitutkinta on näin alkuvaiheessa.

Henkilöauton kuljettaja kuoli saamiinsa vammoisin, tiedottaa poliisi. Pakettiauton kuljettaja loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin sairaalaan.

Isoahon mukaan liikenne kehä III:lla on palautunut normaaliksi.

– Tekninen tutkinta onnetomuuspaikalla saatiin päätökseen yhdeksän aikaan aamulla. Ajoneuvot on viety pois ja liikenne sujuu normaalisti.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii tapausta tässä vaiheessa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Lue myös:

    Uusimmat