Poliisi MTV:lle: Hotelli Katinkullan vainaja löytyi vinkin perusteella – "Epäilty kertoi kolmannelle henkilölle tappaneensa"

Poliisi löysi naisen menehtyneenä Hotelli Katinkullasta kolmannelta osapuolelta saamansa vinkin perusteella, tutkinnanjohtaja Ilkka Piispanen kertoo MTV Uutisille.

Henkirikoksen epäillään tapahtuneen lauantainvastaisena yönä Hotelli Katinkullassa, Vuokatissa. Uhri oli noin 30-vuotias nainen. 

– Ruumis löytyi hotellihuoneesta, koska epäilty oli kertonut kolmannelle henkilölle tappaneensa naisen. Tämä henkilö oli poliisiin yhteydessä. Poliisi meni hotellille ja vainaja löytyi huoneesta, Piispanen sanoo MTV Uutisille.

Oulun poliisi tutkii kahden henkilön kuolemaa, joista toista epäiltynä henkirikoksena. Poliisi epäilee, että tapaukset liittyvät toisiinsa.

Poliisi epäilee, että kuolonkolarin ajanut noin 30-vuotias mies syyllistyi ennen kuolemaansa henkirikokseen.

Poliisi tiedotti lauantaina kuolonkolarista Ouluntiellä, Kärsämäen pohjoispuolella. Henkilöauton kuljettaja kuoli törmättyään raskaaseen ajoneuvoon noin kello 12.

Poliisi selvittää naisen kuolinsyytä

Sunnuntaina poliisi totesi selvittävänsä "naisen perimmäistä kuolinsyytä".

Tutkinnanjohtaja Piispanen, onko teon motiivista selvinnyt mitään?

– Ei ole.

Miten teko tapahtui?

– En tiedä.

Poliisi ei kommentoi, tunsivatko mies ja nainen toisensa ennestään. Sekä uhri että epäilty tekijä olivat kotoisin Haapavedeltä. Poliisi suoritti jo lauantaina tutkintaa Hotelli Katinkullassa ja onnettomuuspaikalla Kärsämäellä.

Poliisi totesi lauantaina, ettei rikoksen tekotavasta tai muista yksityiskohdista esitutkinnan alkuvaiheessa voida kertoa julkisuuteen ilman, että se vaarantaisi esitutkintaa.

Lue myös:

    Uusimmat