Kuolleen Glee-tähden roolihahmon kohtalo selvisi

Glee-sarjassa nähdään yllättäen kuolleelle Monteithille omistettu tribuuttijakso.

Yhdysvaltalaisesta Glee-televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijä Cory Monteith löydettiin kuolleena hotellihuoneesta Vancouverissa 14. heinäkuuta. Lahjakas näyttelijä oli kuollessaan vain 31-vuotias. Brittiläisen Columbian kuolinsyyntutkijoiden mukaan pitkään päihderiippuvuuden kanssa paininut näyttelijä kuoli heroiinin ja alkoholin yhdistelmän yliannostukseen. Kuolinsyyntutkijat uskovat, että Monteithin kuolema oli järkyttävä vahinko.

Lokakuussa Amerikassa esitetään Glee-sarjan erikoisjakso, jossa Monteithin näyttelemä Finn Hudson poistuu sarjasta. Fox-televisiokanavan Kevin Reilly kertoi tribuuttijaksosta toimittajille torstaina.

– Jakso tulee käsittelemään suoraa huumeriippuvuutta ja asioita, jotka vaikuttivat Coryn kuolemaan.

Relly ei kuitenkaan paljastanut, kuoleeko Monteithin roolihahmo näyttelijänsä tavoin yliannostukseen. Jakson aikana nähtävässä pätkässä Glee-sarjan muut näyttelijät myös puhuvat huumeiden käytön vaaroista ja riippuvuudesta.

Monteith oli ollut edellisen kerran vieroituksessa maaliskuussa, mutta hänen kuolemansa tuli yllätyksenä myös Reillylle.

– Hänen kanssaan ei ollut mitään ongelmia. Kuolema johtui onnettomuudesta, joka tapahtui huumeriippuvaiselle henkilölle. Coryn tyttöystävä Lea Michele on ollut uskomattoman urhea, hän oli ensimmäinen, joka halusi jälleen aloittaa työt.

Tribuuttijakson musiikin tuotot ohjataan suoraan Monteithin muistorahastoon.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat