Kuolettavan pistoshoidon antanut julkkiskirurgi pidätettiin – "Tohtori BumBum" äiteineen poseeraa pidätyskuvassa

3:06

Huolimaton pistoshoito takapuoleen aiheutti naisen kuolemaan. Vastuuta paennut "tohtori BumBum" jäi kiinni viisi päivää Brasilian poliisia paettuaan.

Videolla suomalaisnainen kertoo pieleen menneestä peppuoperaatiostaan.

Traagisesti epäonnistuneen pistoshoidon jälkeen kadonnut brasilialainen julkkisplastiikkakirurgi  Denis Furtado – tunnettu myös nimellä ”tohtori BumBum” – on löydetty Rio de Janeiron Barra de Tijucan kaupunginosasta, kertovat muun muassa yhdysvaltalaimediat CTV News sekä Fox News.

Poliisi pidätti Furtadon viisi päivää sen jälkeen, kun 47-vuotias nainen kuoli kirurgin antamien pistoshoitojen jälkeen.

Rio de Janeiron poliisi twiittasi, että myös Furtadon äiti on pidätetty.

Huolimattomat pistokset aiheuttivat verihyytymän

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Takapuoltaan tohtori BumBumin luokse suurentamaan saapunut nainen, Lilian Calixto, kuoli vain muutama tunti kirurgilta saamiensa pistoshoitojen jälkeen.

Lääkäreiden mukaan kuolinsyy olivat useat sydänkohtaukset, jotka oli aiheuttanut huolimattomasti valtimoon pistetty aine. Se oli synnyttänyt sydämen revähdyttäneen verihyytymän.

Furtado katosi tapauksen jälkeen, mikä herätti monien epäilykset suositun tohtori BumBumin pätevyydestä. Furtadolla on Instagramissa yli 662 000 seuraajaa ja maine asiansa osaavana plastiikkakirurgina.

***

2:14

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja