Kuolemansairas isä halusi nähdä poikansa valmistuvan – koulu toteutti viimeisen toiveen: "Olen niin ylpeä sinusta"

Saattokodin henkilökunta pyysi koulua järjestämään valmistujaisjuhlan, jotta Terry Borowskin poika Darien voisi valmistua etuajassa. Koulu suostui.

Terry Borowski halusi vain nähdä poikansa valmistujaiset. Borowskin ei kuitenkaan uskottu selviävän toukokuiseen juhlaan asti; amerikkalaismies on parantumattomasti sairas ja saattohoidossa, kertoo News Herald -lehti.

– Se oli ensimmäinen asia, jonka hän sanoi alettuaan heikentyä: "en usko, että selviän valmistujaisiin", vaimo Michelle muistelee.

Valmistujaisista tehtiin niin aidot kuin mahdollista

Saattokodin henkilökunta kuuli miehen viimeisestä toiveesta ja päätti panna sen toteen. He pyysivät koulua järjestämään valmistujaisjuhlan, jotta Borowskin poika Darien voisi valmistua etuajassa.

Koulu suostui.

Valmistujaisista tehtiin niin aidot kuin mahdollista, ja ne olivat Borowskille iloinen yllätys. Isä kannusti Darienia heittämään lakkinsa perinteiden mukaisesti ilmaan valmistumisensa jälkeen.

– Olen niin ylpeä sinusta, Borowski kehui poikaansa.

"Vanhempina haluamme vain tietää, että lapsemme tulevat pärjäämään"

Rehtori Cheryl Schellin mukaan hän ei olisi voinut keksiä tärkeämpää asiaa, jossa olla mukana tuona päivänä.

– Vain se, että näimme hänen isänsä kasvot – se teki meidät hyvin iloisiksi siitä, että olemme täällä tänään. Vanhempina haluamme vain tietää, että lapsemme tulevat pärjäämään. Että heillä on tulevaisuus, ja että he osaavat huolehtia itsestään. Meillä ei ole epäilystäkään näistä asioista Darienin suhteen, rehtori kehui.

Vaikka Darien onkin valmistunut, hänen pitää vielä suorittaa muutamia kursseja, jotta valmistumisesta tulee virallista.

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja