Kuokkavieras Kataja -ohjelman Hannu Pyyhtiä ja Sami Auru paljastavat, minkä asian pyytäminen tuntemattomalta oli kaikkein kiusallisinta

Kuokkavieras Kataja -ohjelman Hannu Pyyhtiä ja Sami Auru paljastavat, minkä asian pyytäminen tuntemattomalta oli kaikkein kiusallisinta 0:39
Katso videolta, minkä asian pyytäminen tuntemattomalta oli Pyyhtiän ja Aurun mielestä kaikkein kiusallisinta

Janne Kataja, Hannu Pyyhtiä ja Sami Auru heittäytyvät suomalaisten vieraanvaraisuuden armoille Kuokkavieras Kataja -ohjelmassa.

Kuokkavieras Kataja -ohjelma alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa maanantaina 20. maaliskuuta. Ohjelmassa Janne Kataja, kuvaaja Hannu Pyyhtiä ja äänittäjä Sami Auru heittäytyvät suomalaisten vieraanvaraisuuden armoille matkaten satunnaisesti jollekin suomalaiselle paikkakunnalle 42 tunniksi ainoana turvanaan paikallisten avuliaisuus.

Pyyhtiä ja Auru kertovat MTV Uutisille Kuokkavieras Katajan kuvausten poikenneen tavaomaisista tv-ohjelman kuvauksista.

– Meillä ei sinänsä ole mitään sääntöjä. Me saamme mennä ja tulla ihan niin kuin haluamme. Yleensä kuvauksissa tekniikka on aika orjallisesti siellä missä pitää, mutta tässä meillä on vapaat kädet, Auru sanoo.

– Monesti tai lähes aina kuvakset on aikataulutettu, että tähän aikaan tapahtuu tällaista. Nyt meidät vain jätetään johonkin tienpientareelle ja tiedämme, että meillä on 42 tuntia, joista meidän täytyy selviytyä, Pyyhtiä komppaa.

Kolmikko kohtasi Kuokkavieras Kataja -ohjelmaa tehdessään lukuisia kummallisia ja yllättäviä tilanteita. Yhtenä esimerkkinä Pyyhtiä mainitsee sen, kun he päätyivät huvipuiston kummitusjunaan kummituksiksi.

Kuvausten aikana juhlistettiin myös Pyyhtiän syntymäpäivää.

– Janne järjesti about kaiken, mitä jaksoin toivoa ja vähän enemmänkin, hän paljastaa.

Minkä asian pyytäminen tuntemattomalta oli Pyyhtiän ja Aurun mielestä kaikkein kiusallisinta? Katso yllä olevalta videolta!

Kuokkavieras Kataja alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaina 20.3.2023 klo 20. 
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat