Kuntosalin työntekijät osoittivat mieltään kuntoilemalla oikeustalon edustalla Floridassa: "He osoittavat täydellisesti, kuinka eivät edes tarvitse kuntosalia"

Protestoijat osoittivat mieltään kuntoilemalla oikeustalon edustalla Floridassa 0:41
Katso videolta, millaisissa tunnelmissa kuntosalivalmentajat ja omistajat osoittivat mieltään!

Tampa Bay Gym -kuntosalin työntekijät protestoivat oikeustalon edustalla Clearwaterissa Floridassa 11. toukokuuta ammattinsa puolesta ainoalla tietämällään tavalla, siis reippailemalla ja hikoilemalla.

Mielenosoittajat osoittivat mieltään suljettuina pysyneiden kuntosalien ja virkistyskeskusten takia. Sen sijaan, että protestoijat olisivat huutaneet iskulauseita, riehuneet tai vandalisoineet paikkoja oikeustalon edustalla, he tekivät rauhanomaisesti muun muassa punnerruksia ja kyykkyjä. Osallistujia oli noin 30.

Protestoijilla oli mielenilmauksessa mukanaan kylttejä, joissa luki muun muassa: ”Me olemme kriittisiä toimijoita”, sekä: ”Me emme mukaudu”. Lisäksi mielenosoittajat kantoivat Amerikan lippuja.

Mielenosoituksen tarkoituksena oli painostaa viranomaisia ja päättäjiä avaamaan kuntosalit ja virkistyskeskukset Floridan osavaltiossa koronaviruksesta huolimatta. Vaikka Florida on höllentänyt osavaltiossa vallinneita väliaikaisia rajoituksia, ei kuntosaleja ole vielä avattu.

11. toukokuuta mennessä Floridassa on raportoitu 40 982 koronatartuntaa ja 1 7325 kuolemaa.

"Eivät he kuntosalia tarvitse"

Sosiaalinen media ei ole ottanut mielenosoittajien vaateita täysin varauksetta vastaan.

– He osoittavat täydellisesti, kuinka eivät edes tarvitse kuntosalia treenatakseen. Hyvät heille ja pitäkää ne salit kiinni! eräs twiittaaja kommentoi uutista kuntoilevista mielenosoittajista.

– Eivät he kuntosalia tarvitse. He näyttävät pärjäävän mainiosti ilmankin! totesi toinen twiittaaja.

Katso videolta, millaisissa tunnelmissa kuntosalivalmentajat ja omistajat osoittivat mieltään!

Lue uusimmat lifestyle-aiheet.

Lähteet: Storyful ja Insider

Lue myös:

    Uusimmat