Kuninkaalliset naurut! Tyyneydestään tunnettu kuningatar Elisabet, 94, yllätti kikattelullaan videotapaamisen aikana

4:24
Kuningatar Elisabet piti keväällä historiallisen puheen kansalaisilleen

Kuningatar Elisabet ei peitellyt reaktiotaan keskustellessaan siitä, kuinka rattikelkkailija Shanwayne Stephens on treenannut koronapandemian aikana.

Kuningatar Elisabet, 94, on pysytellyt keväästä asti karanteenissa koronapandemian takia, hän tekee silti aktiivisesti töitään linnansa uumenista käsin, etäyhteyksien avulla. 

Tällä viikolla Elisabet muun muassa osallistui videokeskusteluun Ison-Britannian armeijan työntekijöiden kanssa, joihin lukeutui korpraali Shanwayne Stephens, joka on sotilaallisen Queen's Colour Squadron -yksikön jäsen sekä jamaikalaisen rattikelkkailutiimin ohjaaja. 

– Luoja, kuulostaa vaaralliselta työltä! kuningatar totesi spontaanisti nauraen Stephensin kertoessa hänelle rattikelkkailusta. 

Kuningatar tiedusteli Stephensiltä myös kuinka hän on treenannut koronapandemian aikana, kun monet kuntosalit on suljettu. Stephens kertoi, että hän on muun muassa työnnellyt autoa pitkin tietä. Vastaus sai niin ikään kuningattaren ryöpsähtämään nauruun. Tilanne selkeästi hämmensi Stephensiä itseään, joka itsekin alkoi nauraa kuningattaren reaktion myötä. 

– No, ilmeisesti sekin on yksi tapa treenata! kuningatar pohti nauraen. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: ET

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja