Kuninkaalliset edustavat ilman Elisabetia – huomio kiinnittyy nyt Harryyn ja Meghaniin: "Kuin eivät olisi koskaan poissa olleetkaan"

Brittikuninkaalliset kokoontuvat kiitosjumalanpalvelukseen ilman Elisabetia – huomio kiinnittyy nyt hovin kohujäseniin 11:19
Kuningattaren platinajuhla jatkuu ilman Elisabetia – MTV Uutiset Live seurasi suorana, kuinka perjantain odotetuin spektaakkeli eteni

Platinajuhla jatkui ilman kuningatar Elisabetia. MTV Uutiset Live seurasi kiitosjumalanpalvelukseen saapuvia kuninkaallisia suorassa lähetyksessä.

MTV Uutisten toimittajat Aino Haili ja Jari Peltola seurasivat kuningatar Elisabetin kunniaksi järjestettyä kiitosjumalanpalvelusta. 96-vuotias kuningatar Elisabet jätti itse tilaisuuden väliin huonovointisuuden takia. 

Kuninkaallinen perhe saapui tilaisuuteen porrastetusti. Kaikista suurimman vaikutuksen saapumisellaan teki Yhdysvalloissa asuvat prinssi Harry ja herttuatar Meghan, jotka edustivat ensimmäistä kertaa kuninkaallisen perheen rinnalla sen jälkeen, kun muuttivat pois Isosta-Britanniasta kaksi vuotta sitten. 

Hymyilevä pariskunta saapui kirkkoon käsi kädessä ja silmin nähden onnellisina.

– Kuin eivät olisi koskaan poissa olleetkaan, Haili kommentoi. 

Harryn ja Meghanin saapuminen paikalle kirvoitti yleisöltä valtavat suosionosoitukset. 

– Rohkenisin väittää, että kyllä siellä on aika iloista ilmettä varmasti ollut, koska kyllä heitä on odotettu niin paljon nähtäväksi tuolla, Peltola arvioi. 

Kuningatar Elisabetin platinajuhlallisuudet jatkuvat läpi viikonlopun. Toimittajat pohtivat missä kaikkialla kuningatarta tullaan vielä näkemään ja nähdäänkö mahdollisesti prinssi William ja prinssi Harry edustamassa yhdessä. Veljesten jäähtyneitä välejä on spekuloitu runsaasti viime aikoina.

Katso keskustelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat