Kuninkaallinen perinne katkesi – pikkuprinssi George ja pikkuprinsessa Charlotte hurmasivat joulukirkossa

Prinssi William ja herttuatar Catherine lapsineen osallistuivat perinteisesti joulupäivän jumalanpalvelukseen, mutta eri paikassa kuin yleensä.

Britannian prinssi William ja herttuatar Catherine viettivät joulua Catherinen vanhempien luona. Aviopari osallistui lastensa, kolmevuotiaan prinssi Georgen ja vuoden ikäisen prinsessa Charlotten kanssa joulupäivän jumalanpalvelukseen Buckleburyn kylässä Berkshiren kunnassa eteläisessä Englannissa.

Perinteisesti kuninkaalliset ovat osallistuneet joulupäivän jumalanpalvelukseen Sandringhamin kirkossa. Nyt Sandringhamissa ei ollut paikalla myöskään flunssan takia pois jäänyt kuningatar Elisabet II.

Pikkukuninkaalliset olivat pukeutuneet vanhempiensa tavoin tyylikkäästi. Georgella ja Charlottella oli yllään villakangastakit. Kaksikko leikki saamillaan tikkareilla kirkossa ja pihamaalla.

People-lehti kertoi, että perheen äiti oli hankkinut lasten lahjoja varten valtavankokoiset lahjasäkit, joihin oli painettu lasten nimet.

Yli 75 senttimetriä korkeisiin säkkeihin ladottavista lahjoista oli tiedossa ainakin yhdet: Catherine oli kertonut People-lehden mukaan, että paketteihin sujahtaa ainakin hänen partiolaisilta saamansa nallekarhut.

Prinssi William kertoi Georgen odottaneen omia lahjojaan niin malttamattomana, että hän oli käynyt repimässä paketteja auki jo etukäteen.

Lue myös:

    Uusimmat