Lisätietoa kuninkaallisten joulusta: yksi asia erottaa merkittävästi lapset aikuisista

2:22
Katso videolta: brittikuninkaalliset osallistuivat Sandringhamin joulujumalanpalvelukseen ensimmäistä kertaa ilman kuningatar Elisabetia

Kuninkaallisten joulunviettoon kuuluu perinteisesti runsaasti sääntöjä.

Brittikuninkaalliset kokoontuvat perinteisesti joulunviettoon Norfolkissa sijaitsevaan Sandringhamin kartanoon, jota isännöi tänä vuonna ensimmäistä kertaa koskaan kuningas Charles edesmenneen kuningatar Elisabetin sijasta. Kuninkaallisten joulunviettoon on kuulunut perinteisesti paljon erilaisia sääntöjä, vaikka asiantuntijoiden mukaan Charles ainakin suunnitteli, että hänen isännöimänsä joulunvietto tulisi olemaan astetta rennompi kuin Elisabetin aikana. 

Prinsessa Annen tyttären Zara Tindallin aviopuoliso Mike Tindall paljasti hiljattain lisätietoa siitä, millaista brittikuninkaallisten joulunvietto oikeasti on Sandringhamin seinien sisäpuolella. The Sun kertoo, että Tindallin mukaan kuninkaalliset lapset eivät istu joulun aikaan samassa pöydässä aikuisten kanssa – saatika edes samassa huoneessa. 

44-vuotias Tindall paljasti asian Joe UK's House of Rugby -podcastissa. Tindall on itsekin entinen rubgypelaaja. Hän ja Zara Tindall osallistuvat perinteisesti joululounalle kahden lapsensa Mian ja Lenan kanssa. Podcastissa hän paljasti, että kuninkaalliset lapset eivät itseasiassa ruokaile lainkaan samassa tilanssa aikuisten kanssa.

– Tällä perhelounaalla meitä on noin 70 seitsemässä pöydässä, ja lapsilla on oma pieni pöytänsä eri huoneessa. 

Kuninkaallista joulua Sandringhamissa viettävät myös muun muassa prinssi William perheineen, sekä kuningatar Elisabetin muut lapset, heidän puolisonsa, lapsensa ja lastenlapsensa. 

Tindallit liittyivät muiden kuninkaallisten seuraan niin ikään joulupäivänä Sandringhamin joulujumalanpalvelukseen, joka järjestetään vuosittain St. Mary Magdalenen kirkossa. Mike ja Zara Tindallin lisäksi heidän nelivuotias tyttärensä Lena osallistui ensimmäistä kertaa kuninkaallisten joulujumalanpalvelukseen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja