Kuningatar Elisabetiksi pukeutunut 1-vuotias sai postia hallitsijalta: "Upea asu"

8:47
Kuningatar Elisabet piti poikkeuksellisen henkilökohtaisen joulupuheen

1-vuotiaan Jalaynen halloweenasu lämmitti niin kovin kuningatar Elisabetin mieltä, että tämä päätyi lähettämään tytölle kirjeen.

1-vuotiaan ohiolaistyttö Jalayne Sutherlandin vanhemmat pukivat tyttärensä viime halloweenina kuningatar Elisabetiksi.

Pienokaiselle puettiin sinisen väriset päällystakki ja hattu, valkoinen peruukki ja kuningattaren nimikkohelmikorut. Asusta julkaistussa kuvassa Jalayne pitelee talutushihnassa kahta corgia, joita kuningattaren tiedetään rakastavan.

Jos postaus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jalaynen äiti Katelyn Sutherland lähetti Buckinghamin palatsille kirjeen ja kuvia tyttärensä asusta. Hän hämmästyi, kun posti toi hänelle viime kuussa Windsorin linnan arvomerkeillä varustetun kirjeen. Kirjeen oli allekirjoittanut linnan hovinainen Hon. Mary Morrison.

Kirjeessä kerrotaan, että kuningatar toivoi Morrisonin kirjoittavan Sutherlandille ja kiittävän häntä kirjeestä ja valokuvista.

– Hänen Majesteettinsa piti ystävällisenä, että kirjoitit hänelle, ja kuningatar oli iloinen nähdessään valokuvan tyttärestäsi Jalaynesta hänen upeassa asussaan, kirjeessä kerrottiin.

Kirjeessä kerrottiin kuningattaren toivottavan Sutherlandeille oikein hyvää joulua.

– Liitän mukaan vähän tietoa kuninkaallisista lemmikeistä, joita Jalayne ehkä haluaisi saada, kirjeen lopussa sanottiin.

Viime joulu oli ensimmäinen, jonka kuningatar Elisabet vietti ilman huhtikuussa 2021 menehtynyttä puolisoaan prinssi Philipiä. Kuningatar joutui myös perumaan perinteisen joulunviettonsa Sandringhamin kartanossa koronatilanteen vuoksi.

Lähteet: People, Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja