Kuningatar Elisabet suuttui kerran prinssi Philipille niin paljon, että heitti tätä kengällä: "Kuvaaja oli kauhuissaan"

3:20
Prinssi Philip teki harvinaisen julkisen esiintymisen – mitä kuuluu kuningatar Elisabetin 99-vuotiaalle puolisolle?

Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip ovat ottaneet pitkän avioliittonsa aikana kovastikin yhteen.

Kuningatar Elisabet, 94, ja prinssi Philip, 99, viettävät marraskuun loppupuolella 73-vuotishääpäiväänsä. Kuninkaallisen pariskunnan avioliitto on ollut monella tapaa ennätyksiä rikkova, sillä kyseessä on myös brittihovin historian pisin avioliitto, jossa vallassa oleva monarkki on ollut. 

Parin avioliitto on ollut täynnä ylä- sekä alamäkiä, ja joskus Elisabetin ja Philipin välit ovat olleet myös varsin kiivaat. Kerran tällaista välikohtausta pääsi todistamaan kuninkaallisesta parista dokumenttia kuvannut ryhmä heidän edustusmatkallaan Australiassa. 

Kuninkaalliskirjailija Ingrid Sewardin uutuuskirjan Prince Philip Revealed mukaan Elisabet ja Philip ajautuivat kiivaaseen riitaan vuonna 1954 ollessaan kuninkaallisella kiertueella Australiassa. Kameraryhmä todisti tilannetta puolivahingossa. 

– Kuvaaja oli kauhuissaan nähdessään Philipin ryntäävän ulos pariskunnan huoneesta, ja häntä seurasivat lentävä pari tenniskenkiä, maila, sekä erittäin vihainen kuningatar, joka huusi häntä tulemaan takaisin. Sitten tuohtunut kuningatar tarttui kiinni miehestään ja raahasi tämän takaisin sisälle, Seward kertoo kirjassaan. 

Tapahtuneen jälkeen kuningattaren henkilökunta keskusteli lyhyesti kuvausryhmän kanssa, jotka suostuivat luovuttamaan materiaalinsa kuningattarelle. 

Lähde: CheatSheet

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja