Kuningatar Elisabet lensi helikopterilla tapaamaan vastasyntynyttä prinssiä – toi mukanaan vaatimattoman lahjan

0:54

Kuningatar Elisabet vieraili näyttävään tyyliin prinssi Williamin vastasyntyneen lapsen luona.

Prinssi William ja tämän puoliso Cambridgen herttuatar Catharine saivat kolmannen lapsensa viime viikolla. Williamin isoäiti kuningatar Elisabet kävi tämän viikon tiistaina toivottamassa vastasyntyneen tervetulleeksi perheeseen.

Elisabet valitsi vierailun menopelikseen helikopterin, kuningatar lensi Windsorin linnasta pikkuprinssin kotiin Kensingtonin palatsiin. Samalla hän säästi vauvakiireiden uuvuttaman Williamin matkustukselta. Kuningattaren puoliso Philip ei ollut mukana, hän toipuu tällä hetkellä lonkkaleikkauksesta.

Kuningattarella on ollut tapana antaa sukulaisilleen vaatimattomia, mutta huomaavaisia lahjoja. Britannian johtajan aiempiin lahjoihin on kuulunut muun muassa silityslauta. Vastasyntyneelle prinssi Louis Arthur Charlesille kuningatar antoi lahjaksi käsinpoimimansa pienen kukkakimpun.

Helikopterin kuningatar valitsi, koska hän oli innokas näkemään vastasyntyneen lapsenlapsenlapsensa mahdollisimman pian. Kuningasperheen kiireet jatkuvat vielä myöhemmin keväällä, kun Prinssi Harry ja Meghan Markle menevät naimisiin. Nähtäväksi jää millaisen lahjan Elisabet heille keksii.

Lähde: W Magazine

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja