Kuningas Charlesin avustaja pois julkisista tehtävistä – "majuri mieskarkki" ei nauti saamastaan huomiosta

Kuningas Charles palasi julkisuuteen – aloitti pääministeri Sunakin tapaamisen rennolla letkautuksella 0:52
Kuningas Charles astui hiljattain julkisuuteen ensimmäistä kertaa syöpädiagnoosin jälkeen

Kuningas Charlesin luottoavustaja siirtyi pois julkisista tehtävistä saamansa mediahuomion takia.

Isossa- Britanniassa kuningas Charlesin avustaja everstiluutnantti Johnny Thompson, 40, on siirtynyt vähemmän julkisiin tehtäviin saamansa huomion takia, kertoo muun muassa People.

Thompson nousi median suosikiksi kuningas Charlesin kruunajaisten aikoihin, jolloin pitkä ja raamikas Thompson näyttäytyi usein kuninkaan rinnalla. Kruunajaisten jälkeen Thompsonia kutsuttiin sosiaalisessa mediassa muun muassa ”kuumaksi ratsumieheksi”, sekä ”majuri mieskarkiksi”.

Hovin lähde kertoi hiljattain The Timesille, että Thompson työskentelee edelleen kuninkaan korkea-arvoisena avustajana, mutta vähemmän julkisessa roolissa. Lähteen mukaan Thompson ei ole nauttinut saamastaan huomiosta.

Viimeksi Thompson nähtiin saattamassa kuninkaallisia kirkkoon Sandringhamissa joulupäivänä 2023.

Thompson on tehnyt pitkän uran hovissa. Ennen kuningas Charlesin valtaannousua hän työskenteli edesmenneen kuningatar Elisabetin palveluksessa. Sittemmin Thompson on muun muassa edustanut Charlesin ja kuningatar Camillan  rinnalla, kun Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi vieraili Buckinghamin palatsissa, sekä ollut mukana kuninkaan ja kuningattaren ensimmäisillä valtiovierailuilla Ranskaan ja Saksaan.

Lue myös:

    Uusimmat