Mainos

"Kun nainen on tarpeeksi pieni..." – naiselta tyrmäävä vastaisku miehen kommentille

Nuoren naisen viiltävä vastaisku erään miehen twiitille sai somekansan puolelleen.

20-vuotias Bekkah törmäsi Twitterissä twiittiin, jossa romantisoitiin rakastuneiden parien tekemää söpöä elettä. Twiitissä mies nostaa naisen vaivattomasti syliinsä. Pätkän jakaneen Twitter-käyttäjän saateteksti kuuluu: "Kun nainen on tarpeeksi pieni, että voit tehdä näin hänelle..."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyseistä twiittiä on uudelleentwiitattu jo liki 17 000 kertaa ja siitä on tykätty 28 000 kertaa.  Moni piti kyseistä elettä söpönä pariskuntajuttuna ja täydellisen parisuhteen tavoitehetkenä

Toisten mielestä twiitti oli naurettava. Niin myös Bekkahin mielestä. Niinpä nainen vastasikin twiittiin tyhjentävällä tavalla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Naisen ei oikeasti tarvitse olla pieni, miehen pitää vain olla tarpeeksi vahva", nainen totesi twiitissään, joka on kerännyt kannatusta jo yli 73 000 tykkäyksen verran.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bekkah kertoi myöhemmin, että ainoa kritiikki, jota hän twiitistään sai oli "miehiltä, jotka pystyvät selvästikin nostamaan vain pieniä asioita".

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Käske heitä twiittaamaan vähemmän ja käymään kuntosalilla enemmän", kuittasi eräs.

Bekkah kertoo, että hän halusi vain tuoda esille sen puolen, että myös pitkiä tai isompia naisia voi nostaa helpostikin, jos voimaa riittää.

Lähde: Buzzfeed

***

1:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.