Kumppania ei löytynytkään – Tereza haastoi deittisivuston oikeuteen: "Ei herkässä mielentilassa olevalle nelikymppiselle pitäisi luvata unelmien miestä"

8:11

Tereza Burki käytti maksullista deittipalvelua, joka lupasi löytää hänelle unelmien miehen. Rahaa paloi yli kymppitonni, mutta unemien kumppania ei löytynyt.

Videolla elämästään kertoo Henriikka, joka on ollut sinkkuna 9 vuotta: ”Aiemmin nolotti sanoa, etten ole harrastanut seksiä vuoteen.”

Deittipalvelu lupasi suuria, mutta Tereza Burki, 47, ei silti löytänyt unelmiensa kumppania. Burki ei kuitenkaan tyytynyt kohtaloonsa – hän haastoi deittisivuston oikeuteen, kertoo The Scottish Sun.

Tarjolla oli  "varakkaita, haluttavia ja vapaita" miehiä

Burki liittyi Seventy Thirty -deittisivustolle vuonna 2014. Tuolloin deittipalvelu mainosti, että sen sivuilta löytyy paljon "varakkaita, haluttavia ja vapaita" miehiä.

Teetkö sinäkin "sinkkuvirheen"?

Se saattaa olla resepti ikuiseen yksinäisyyteen!

Burkin tavoitteena oli löytää "unelmieni mies ja lapseni isä". Nainen kuitenkin väittää, että häntä ei esitelty yhdellekään miehelle, jonka profiilista hän piti. Burki kertoo nähneensä kyseisten miesten profiilit ennen kuin maksoi liittymismaksun sivustolle.

Rahaa paloi yli 14 000 euroa

Yhteensä deittailuun paloi rahaa 12 600 puntaa, eli yli 14 000 euroa. Burki haluaakin nyt rahansa takaisin sekä korvauksia muun muassa pettymyksen ja turhautumisen vuoksi.

– Ei herkässä mielentilassa olevalle nelikymppiselle pitäisi luvata unelmien miestä, Burki kommentoi haastattelussa.

– Luotat palveluun, jonka uskot olevan ammattimainen, jonka uskot pitävän huolta eduistasi ja ajattelevan parastasi.

Deittipalvelu Seventy Thirty kiistää syytökset

Burki oli odottanut, että palvelu tarjoaisi "tieteellisen lähestymistavan" treffailuun ja jonkinlaisen syväanalyysin deittailijoista. Hän kuitenkin väittää nähneensä vain sellaisten miesten profiileja, jotka eivät sopineet hänen kriteereihinsä.

Deittipalvelu Seventy Thirty kiistää syytökset ja kertoo, että tietokannasta löytyi 70 Burkille mahdollisesti sopivaa miestä. Yhtiö yhdistelee pareja muun muassa sen perusteella, tupakoivako henkilöt ja haluavatko he naimisiin tai lapsia.

Yhtiön mukaan Burkille on esitelty kuusi hänelle sopivaa miestä.

Yhtiön väittää, että Burkin valitukset maksoivat heille 48 000 euroa

Burki kävi jättämässä huonoja arvosteluja palvelusta esimerkiksi Googleen, ja yritys pitää niitä pahantahtoisina yrityksinä pilata deittisivuston bisnekset.

Yhtiön mukaan arviot johtivat ainakin kolmen potentiaalisen asiakkaan menetykseen. Heidän jäsenyyksiensä arvo olisi yhtiön mukaan ollut huikeat 43 000 puntaa eli yli 48 000 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja