Kumpi on sinulle tärkeämpää, oma vai naisen seksuaalinen tyydytys? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kumpi on sinulle etusijalla, oma vai naisen seksuaalinen tyydytys? Entä riittääkö sinulle se, että saat naisen tyydytettyä, ts. saatko naisen tyydyttämisestä nautintoa, vai onko se 'välttämätön paha'? Onko yhden illan jutulla tai pitkällä suhteella tässä eroa?" kysyy nimimerkki Hannele.

Näin miesraati vastasi

"Kyllä suhteessa seksi on parempaa, mutta fakta on niin, että kaikki naiset eivät saa, vaikka mitä tekisi."
– 34, sinkku

"Omat tarpeet ovat etusijalla, mutta toiveita kuunnellaan ja toteutetaan mahdollisuuksien rajoissa."
– 36, sinkku​​​​​​​

"Hannele esitti nipun hyviä kysymyksiä. Aloitetaan helpoimmasta, sillä miehen oma seksuaalinen tyydytys on aina etusijalla. Suomeksi, mies haluaa laueta ja siinä se. Mutta aktin kokemus on sitä parempi tai täydellisempi, mikäli myös nainen saa oman osansa. Naisen tyydytys on välttämätön paha yhden yön kännihoidoissa ja muissa vastaavissa sähellyksissä, sekä toisinaan myös parisuhteen arjessa.

Yhden illan harkitussa jutussa tai suhteen alussa naisen tyydytys on tärkeää, koska näin mies osoittaa kykynsä ja epäitsekkyytensä. Suhteen vakiintuessa myös seksi arkipäiväistyy, ja se voidaan sopimuksella hoitaa vaikka pikapanona, jolloin pitkät esileikit tai puolison laukeaminen eivät välttämättä ole ykkösasia."
– Herra 47, naimisissa  

"Naisen tietysti. Naisen on vaikeampi laueta, mitä kosteampi, sen herkullisempaa saada hänet laukeamaan."
– 50, parisuhteessa

"Kyllä naisen tyydytys on minulla ainakin etusijalla. Koen, että jos nainen ei ole tyytyväinen, en voi olla minäkään ja tietysti se, että saa toisen tyydytettyä, kiihottaa myös itseä."
– 43, avioliitossa​​​​​​​

Alla näet ensi viikon kysymyksen – mies, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Voiko nainen olla 'liian märkä'? Itsestäni tuntuu, että voi, mutta mitä mieltä ovat miehet? Miten se vaikuttaa tuntumaan seksin aikana?" Kysyy nimimerkki WetWetWet.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja