Kumpi lähtee jatkoille, kumpi kotiin sairastuvalle? Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ratkoivat asian suorassa lähetyksessä

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori päättivät kivi-paperi-sakset -mittelöllä Kultainen Venla -gaalailtansa jatkumisesta 0:25
Marja Hintikka ja Ile Uusivuori päättivät kivi-paperi-sakset -mittelöllä Kultainen Venla -gaalailtansa jatkumisesta

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori juontavat yhdessä Kultainen Venla -gaalan.

Kultainen Venla -gaalaa juhlitaan tänään perjantaina 26. tammikuuta. Illan aikana Televisioakatemia palkitsee vuoden 2023 parhaat ohjelmat ja niiden tekijät yhteensä 23 eri kategoriassa. Lisäksi jaetaan arvostettu elämäntyöpalkinto, joka myönnetään ansiokkaasta urasta kotimaisten ohjelmien parissa. 

Gaalaillan juontaa valovoimainen tähtipari Marja Hintikka ja Ile Uusivuori, jotka vierailivat perjantaiaamuna Huomenta Suomessa tunnelmoimassa illalla koittavaa gaalaa.

Kyseessä on ensimmäinen kerta 20 vuoteen, kun Hintikka ja Uusivuori vetävät yhdessä tv-show'ta. 

Kyllä tämä ehkä astetta enemmän jännittää, kun teemme yhdessä. Astumme framille myös ihmissuhteena. Ihmiset tietävät, että olemme yhdessä. On tässä vähän kieltämättä joku extra-jännitys, Hintikka sanoi. 

– Minusta siinä taas on aika paljon voimaa, kun on tehnyt kaikenlaisten ihmisten kanssa töitä ennen, niin se, että pystyy käymään läpi tuollaista gaalaa paljon enemmän ja harjoittelemaan, pitkästä aikaa oikein kunnolla treenaamaan jotain kohtia, Uusivuori jatkoi.

Hintikka kertoi, että Kultainen Venla -prosessi muistutti häntä siitä, mihin hän Uusivuoressa rakastui.

– Töissähän olemme tavanneet, ja se teki minuun vaikutuksen, miten Ile aina teki sen mitä lupasi, oli muille läsnä, aina jeesasi ja häneen pystyi aina luottamaan. Tässä se on taas läsnä, Hintikka sanoi. 

Sen lisäksi, että Hintikka ja Uusivuori juontavat Kultainen Venla -gaalan, heidän juontamansa ohjelmat ovat myös ehdolla musiikkiviihde-kategoriassa. Uusivuoren juontaman Masked Singer Suomen ja Hintikan juontaman Laulu rakkaudelle -ohjelman lisäksi musiikkiviihde-kategoriassa on ehdolla myös Katja Ståhlin luotsaama Elämäni Biisi

– Mielenkiintoinen tilanne. Toivomme parisuhteemme kannalta, että Katja Ståhl veisi, koska se olisi helpompaa kotona. Tai jos voitamme, niin minä olen pedannut jo valmiiksi sohvalle pedin, Uusivuori vitsaili.

Haastattelun lopussa Hintikka ja Uusivuori päätyivät ratkaisemaan klassisella kivi-paperi-sakset -taktiikalla sen, kumpi lähtee gaalaillan jälkeen jatkoille ja kumpi kotiin sairaan lapsen luo. Miten mittelö päättyi? Katso yllä olevalta videolta!

Alta näet koko haastattelun.

Suomalaisen television parhaimmisto palkitaan – Kultainen Venla -juontajapariskunta esittäytyy 10:17
Suomalaisen television parhaimmisto palkitaan – Kultainen Venla -juontajapariskunta esittäytyy

MTV Uutiset on gaalan punaisella matolla haastattelemassa kutsuvieraita ja suora lähetys alkaa MTV Uutiset Livessä noin klo 17.15.

Kultainen Venla pe 26. tammikuuta klo 19.30 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat