Mainos

Kumiluotiase, sähkölamauttimia ja Espanjasta varastettu auto – venäläisiä napattu rajalla kiinni ikävien tuliaisten kanssa

Suomen ja Venäjän väliset rajanylitykset ovat olleet Kaakkois-Suomessa kasvussa. Rajan ylitse Venäjältä Suomeen on yritetty kuljettaa myös materiaalia, joka ei ole rajavartiolaitosta juuri miellyttänyt.

Rajavartiolaitoksen tiedotteen mukaan kahden venäläisen miehen ja yhden naisen hallusta on löytynyt sähkölamauttimia. Tapaukset ovat sattuneet Vaalimaan rajanylityspaikalla viime keskiviikkona sekä Nuijamaan rajanylityspaikalla viime torstaina ja lauantaina.

Toisessa tapauksessa venäläinen mieshenkilö yritti viime keskiviikkona kuljettaa Suomeen henkilöautoa, jota epäiltiin varastetuksi. Lopulta kävi ilmi, että auton tunnisteita oli muokattu, ja auto oli ilmoitettu varastetuksi Espanjassa. Miestä epäillään törkeästä kätkemisrikoksesta.

Viime viikon perjantaina Nuijamaan kautta Suomeen saapunutta venäläismiestä epäillään puolestaan ampuma-aserikkomuksesta ja paljastinlaiterikoksesta. Miehen hallusta löytyi kumiluotiase ja sen patruunoita sekä tutkanpaljastin.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja