Kuluttajatestin menestyslihapulla – nyt pyydetään hävittämään sekajätteissä!

Lagerblad Foodsin Mahtipullia vedetään markkinoilta. Lagerblad pyytää hävittämään tuotteen sekajätteissä ja palauttamaan tyhjän pakkauksen lähimpään tuotetta myyvään vähittäiskauppaan. Kyseessä on jälleen epäselvyydet tuotteen alkuperäismerkinnöissä.

Mahtipullat sisältävät Hollannista tuotua naudanlihaa, jonka alkuperäismerkinnöissä elintarviketurvallisuusvirasto Evira on havainnut epäselvyyksiä. Lagerbladin toimitusjohtajan Mika Lindforsin mukaan epäselvyydet koskevat mahdollisuutta jäljittää naudanlihan alkuperä.

Evira edellyttää, että kaikki hollantilaisen Willy Selten -yrityksen toimittama naudanliha ja siitä valmistetut tuotteet vedetään pois myynnistä varotoimenpiteenä. Lagerblad pyytää hävittämään tuotteen sekajätteissä ja palauttamaan tyhjän pakkauksen lähimpään tuotetta myyvään vähittäiskauppaan. Ostos hyvitetään.

Takaisinveto ei koske kuitenkaan tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on 28. helmikuuta 2014 tai sen jälkeen.

Menestyi Kuluttajan testissä

Vielä 17.8.2012 Lagerblad Foodsin Mahtipullan on uutisoitu menestyneen Kuluttaja-lehden vertailussa 2/2011. Testissä oli vertailtu 16 vähittäiskaupoissa myytävää lihapullaa.

– Iloksemme Lagerblad Foodsin Mahtipulla erottui joukosta kotoisan ja tasapainoisen reseptiikkansa ansiosta, kertoi Lagerblad Foods nettisivuillaan elokuussa 2012.

Kuluttaja-lehden vertailusta käy ilmi, että vielä 2011 tuotteessa olevan lihan alkuperämaaksi oli ilmoitettu Suomi, Irlanti tai Puola, ja lihapitoisuus oli 68%.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja