Kuluissa ei säästelty! Tältä näyttivät miljardin dollarin häät

Kun venäläispariskunta Said Gutseriev ja Khadija Uzhakhovs sanoivat tahdon Moskovassa, häämenoissa ei todellakaan säästelty. 

Miljardöörin pojan ei tarvitse tikistellä hääbudjetissa. Se on selvää, kun katselee tuoreen pariskunnan Said Gutserievin ja Kahdija Uzhakhovsin Moskovassa vietetyn hääjuhlan kuvia. 

Oligarkki Mikhail Gutseriev on huhujen mukaan pulittanut häistä miljardi dollaria ja sen ne ovat näköisetkin – esiintyjäkaartiin kuuluivat muun muassa Jennifer Lopez, Sting ja Enrique Iglesias eikä kuluissa säästelty muidenkaan menojen osalta. 

Katso kuvat miljardin dollarin häistä:


Juhlatila oli koristeltu tuhansin kukkasin.  Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Morsian on näyttävä ilmestys ja liikkuminen puvussa vaikuttaisi olevan hankalaa. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Esiintyjäkaartiin kuului esimerkiksi Jennifer Lopez, jolle näyttäisi käyneen nolo kömmähdys esiintymislavalla.  Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.


Hääkakku on luonnollisesti näyttävä.  Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Morsiamen puku painoi lähes 12 kiloa.  Jos video ei näy, voit katsoa sen täältäKhadija Uzhakkovs opiskelee hammaslääkäriksi, Said Gutseriev puolestaan työskentelee isänsä yrityksessä. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat