Mainos

Kultaiset superautot parkkisakkomagneetteina Lontoossa

Lontoon ydinkeskustaan pysäköidyt kultaiset ökyautot saivat parkkisakot, kun autot olivat yli päivän verran maksullisella paikalla.

Lamborghini Aventador, Mercedes G63 6x6 ja Bentley Flying Spur olivat kaikki parkkeerattuina tienvarteen ja jokaista autoa koristi sakko. Lamborghini oli saanut jopa kaksi sakkolappua.

Autojen uskotaan olevan saudiarabialaisomistuksessa.

Kaupunginvaltuutettu ihmettelee, että autot on jätetty maksullisille parkkipaikoille yli vuorokaudeksi, koska autot joudutaan mahdollisesti hinaamaan pois.

– Kukaan ei ole ennen tehnyt näin. Yleensä vuokrataan autotalli, eikä autoja vain jätetä tienvarteen, kunnanvaltuutettu Timothy Coleridge kertoo.

– Emme anna erikoiskohtelua. Ei ole väliä onko auto kultainen vai rähjäinen.

Myöhemmin lontoolaismies parkkeerasi oman vaatimattomamman Ford Ka -autonsa tienvarteen heti kultaisten luksusautojen perään. Hän pohti, että olisi jotenkin sulauduttava joukkoon ja julkaisi hulvattoman kuvan Facebookiin.

– Ei ole helppoa yrittää sulautua Knightsbridgen katukuvaan, mies kirjoittaa.

Joka kesä Lontoon kaduilla on nähtävissä luksusautoja. Viime vuoden lopussa Kensingtonin ja Chelsean kunnanvaltuusto kielsi autoilijoita huudattamasta moottoreitaan, kiihdyttämästä äkillisesti ja kisaamasta Knightsbridgen kaduilla asukkaiden tekemien valitusten takia.

Lähde: BBC

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.