Kulmakarvoista ei tullut toivotunlaiset, nainen soitti poliisille – "ajattele ennen kuin näppäilet numeron"

Britanniassa nainen soitti hätänumeroon valittaakseen kulmakarvaoperaatiostaan. Manchesterin poliisi muistuttaa, että turhat puhelut vievät aikaa oikeasti apua tarvitsevilta. Tapauksesta kertoo LadBible.

VIDEO: Näin onnistut kulmakarvameikissä! Katso yltä vinkit!

Kulmakarvat ovat monille yksi tärkeimmistä osista kasvoja, ja niihin ollaan valmiita laittamaan rahaa. Pahimmassa tapauksessa kauan kaivattu operaatio voi kuitenkin mennä pieleen ja lopputulos voi olla karmiva.

Osa ihmisistä puuttuu epäonnistuneeseen lopputulokseen jo paikan päällä ja vaatii rahojaan takaisin. Osa hymyilee ja sanoo pitävänsä niistä, vaikka tietäisi, ettei kehtaisi astua ovesta ulos muutamaan päivään.

Eräs brittinainen kuitenkin päätti valittaa epäonnistuneista kulmakarvoista suoraan poliisille.

"Älä ole kuten tämä henkilö"

Manchesterin poliisilaitos jakoi Twitterissä äänitteen puhelusta saatetekstillä, jossa muistutettiin, että turha puhelu vei arvokasta aikaa pois sellaiselta, joka oikeasti tarvitsi poliisin apua.

– Saamme tällä hetkellä todella paljon puheluita – ajattele ennen kuin näppäilet numeron, äläkä ole kuten tämä henkilö, poliisi kirjoittaa Twitterissä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Puhelussa nainen kertoo kohteliaasti, että hänen täytyy ilmoittaa rikos. Nainen alkaa selittää, kuinka hän meni eilen laittamaan kulmakarvansa, sai ajan värjäykseen ja nypintään, mutta kulmien laittaja oli satuttanut häntä.

Tämän pidemmälle ei puhelun välittäjä häntä päästä, vaan sanoo, että asia vaikuttaa kuuluvan paikalliselle kuluttajaviranomaiselle.

– Jos ette aio hoitaa asiaa, hoidan sen itse, nainen sanoo puhelun päätteeksi.

Somessa kritisoitiin

Twitterissä kommentoijat ovat olleet vihaisia, kuinka nainen on vienyt poliisin arvokasta aikaa. Samalla puhelun välittäjää kiitellään tilanteen asiallisesta hoitamisesta.

– Teidän pitäisi sakottaa näitä ihmisiä poliisien ajan hukkaamisesta, eräs kommentoi Twitterissä.

– Toivon, että tämän puhelun tehnyt henkilö näkee tämän ja tajuaa, kuinka typerä hän oli soittaessaan hätänumeroon kulmakarvojen takia, toinen sanoo.

Lähteet: Twitter, LadBible

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja