Mainos

Kuljettaja heitti asiakkaan rajusti ulos bussista Oulussa – Poliisi: Mies sai fyysisiä vammoja

Poliisi epäilee pahoinpitelystä mieskuljettajaa, joka poisti asiakkaan paikallisliikenteen bussista sunnuntaina aamuyöllä Oulun keskustassa. Mies oli tapahtumahetkellä tulossa bussiin asiakkaaksi. Tapauksesta on kirjoitettu runsaasti sosiaalisessa mediassa.

Kirjoittajien mukaan bussikuski heitti asiakkaan voimakkaasti työntämällä ulos bussista, minkä seurauksena miesasiakas kaatui maahan. Kirjoitusten mukaan kaatumisen jälkeen polkupyöräilijä ajoi vielä miehen yli.

Poliisi ei ota toistaiseksi kantaa väitteisiin, mutta vahvistaa tutkivansa tapausta.

– Esitutkinta on vasta aivan alussa eikä kuulusteluja ole tehty. Meidän tiedossamme on, että linja-auton kuljettaja on poistanut miehen bussista ja siinä yhteydessä miehelle on tullut vammoja, rikosylikomisario Markus Kiiskinen Oulun poliisista kertoo.

Bussissa oli tapahtuma-aikaan muita matkustajia ja lisäksi tapahtuneelle on muita todistajia.

– Olen kuullut siitä, että pyörä olisi ajanut miehen yli, mutta tutkinta ei ole vielä niin pitkällä, että tätä voisi kommentoida. Asiaa selvitetään, Kiiskinen lupaa.

Poliisi ei kerro tarkemmin myöskään miehen vammoista.

– Hän sai fyysisiä vammoja, mutta ei mitään hengenvaarallisia. Vammojen laatu on arvioitu sellaiseksi, että tapausta tutkitaan perusmuotoisena pahoinpitelynä, ei lievänä eikä törkeänä.

Mies sai hoitoa tapahtuneen jälkeen. Poliisi ei tiedä vietiinkö mies sairaalaan.

Tapaus sattui Oulun torikadulla sunnuntaina puoli neljältä aamuyöllä. Silminnäkijöiden mukaan humalassa ollut miesasiakas oli maksamassa bussimatkaa, kun kuljettaja heitti hänet rajusti ulos.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.