Kukkohovi piilokameran uhrina: Riku Nieminen saa pelätä kostoani!

Anne Kukkohovi joutui kirjaimellisesti koomikko Riku Niemisen kynsiin. Entinen malli otti tilanteen huumorilla, mutta ei aio painaa tapahtunutta villasella.

Anne Kukkohovi saa usein kutsuja mitä erilaisempiin kauneudenhoitoon liittyviin tapahtumiin ja testitilaisuuksiin. Kaunotar kertoo MTV.fi:lle nauttivansa myös eksoottisista kampaamokokemuksista.

– Käyn mielelläni kampaajalla ulkomailla. Erityisesti viihdyn Japanissa ja Italiassa erilaisissa hoidoissa ja kampaamotuolissa, Kukkohovi kertoo.

Riku Nieminen järjesti Kukkohoville erikoisen, ja jopa hieman piinaavan kampaamokokemuksen 1001 Rikua -ohjelman kuvauksissa. Manuel-nimiseksi, kolumbialaiseksi mieheksi maskeerattu Nieminen lupasi rentouttavan hieronnan, mutta kokemus oli kaikkea muuta kuin rentouttava.

Kyseessä oli erittäin hyvin järjestetty piilokameratemppu. Tapahtumapaikkana toimi iso, kansainvälinen hiusalan ketju. Kaikki kamerat oli sijoitettu niin, etteivät ne näkyneet kampaamotuolissa istuvalle lainkaan.

– Olen tottunut tuon tyyppisiin hahmoihin tällä alalla. Mietin vain, että onpas huonosti asennetut implantit hänen kasvoissaan. Että ehkä implanteilla on koitettu korjata vahvan aknen aiheuttamia vaurioita, Kukkohovi kertoo mietteistään kohdattuaan Manuelin.

Kukkohovin istuessa tuolissa, kampaamoon tulee asiakasta esittävä nainen. Hän on täysin tuohtunut, koska Manuel on pilannut hänen hiuksensa värjäämällä ne liian tummiksi. Kukkohovi katselee tapahtumaa hämmentyneenä sivusta.

– Koska paikka oli niin luotettava, niin en vielä siinä vaiheessa epäillyt. Ajattelin kyllä, että aika erikoista meininkiä, kaunotar kertoo.

Riku saa olla varuillaan

Niemisellä ei ole todellisuudessa mitään kauneusalaan viittaavaakaan koulutusta. Vedätys paljastui juontaja-mallille ennen kuin Riku paljasti mistä on kyse.

– Tapa, jolla hän käsitteli hiuksiani, paljasti huiputusyrityksen. Hän vaan koski niihin "väärin", joten tajusin siinä vaiheessa, että tässä on nyt jotain häikkää.

Tapahtuneeseen huumorilla suhtautunut Kukkohovi aikoo silti pistää Rikun maksamaan jekutuksestaan.

– Riku saa olla varuillaan, ettei käy pahemmin kuin minulle kävi. Hän saa pelätä, kosto on tulossa. Sanoin hänelle, että "Watch your back", Kukkohovi myhäilee salaperäisesti.

Katso Anne Kukkohovin huiputus ja muut Rikun höynäytykset yllä olevasta videosta!

1001 Rikua torstaisin klo 21.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat