Kuka otti yhteyttä Lewis Hamiltoniin? – Renault kiistää huhut

Lewis Hamilton paljasti Mercedes-jatkonsa julkistamisen yhteydessä, että häntä kosiskeltiin toiseenkin talliin. Renaultin F1-pomo Cyril Abiteboul tyrmää väitteet, että kyseessä olisi ollut Renault.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Saksan GP viikonloppuna

Lauantai:  Aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Saksan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

– Emme ottaneet yhteyttä Lewisiin. Ei siksi, ettemmekö arvostaisi häntä, vaan siksi, että meidän pitäisi olla fiksuja siinä, mihin tulisi keskittyä, Abiteboul sanoi Sky Sportsille.

Hamilton olisi taitojensa puolesta sopinut tiimiin,

– Meidän tulisi parantaa autoamme. Siihen tarvitsemme ajajaa, joka tuo pysyvyyttä ja pystyy ajamaan seuraavassa haasteessa. Mutta emme ottaneet yhteyttä, Abiteboul totesi.

Nico Hülkenbergillä on sopimus Renaultin kanssa voimassa ensi kaudesta. Renault jatkaisi yhteistyötä mielellään Carlos Sainzinkin kanssa, mutta hänen sopimusoikeutensa kuuluvat Red Bullille.

Abiteboul harmittelee, ettei Sainzista ole saatu ratkaisua.

– Pidämme Carloksesta. Nautimme kaudesta hänen kanssaan. Hän suoriutuu todella hyvin. Meidän tulisi tehdä päätös todella pian. Tällä hetkellä hän on kiinni sopimustilanteessaan. Emme voi riskeerata, että kuljettajakokoonpanomme ei olisikaan sama kuin viime kaudella.

Abiteboulin mukaan Renaultilla ajaminen kiinnostaa monia kuljettajia.

– On useita suunnitelmia. Hyvä asia on, että kaikki näkevät meidän olevan matkalla ylöspäin. Kuljettajat kysyvät itseltään, olemmeko ”seuraava pyörä” F1:ssä. Muistamme, kun Lewis liittyi Mercedekselle (2013). Silloin olivat mestaruustaistossa vasta viidentenä.


Lue myös:

    Uusimmat