Kuka on Kanye Westin väitetty vaimo Bianca Censori? Ainakin korubrändin perustaja ja kotoisin Australiasta

Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? 8:14
Kanye West ja Kim Kardashian ovat olleet erostaan runsaasti esillä mediassa.

Rap-artisti Kanye Westin huhutaan menneen hiljattain naimisiin työntekijänsä Bianca Censorin kanssa.

Medialähteiden mukaan rap-artisti Kanye ”Ye” Westin avioitui 12. tammikuuta työntekijänsä Bianca Cencorin kanssa yksityisessä seremoniassa Los Angelesissa. Parilla ei ilmeisesti ole vielä virallista vihkitodistusta, mutta West nähtiin äskettäin käyttävän vihkisormusta Beverly Hillsissä.

LinkedIn-profiilinsa mukaan Censori on arkkitehti Westin Yeezy-muotibrändille. Hän on ollut brändin palveluksessa marraskuusta 2020 lähtien.

Censori on kiinnostunut myös muotisuunnittelusta. Yliopistossa ollessaan hän perusti oman Nylons-koruyrityksen. i-D-sivuston haastattelussa Censori kertoi vuonna 2016, että teki alussa vain todella yksinkertaisia choker-kaulakoruja.

– Aloin myydä niitä, ja siitä se pikkuhiljaa kasvoi. Kun aloitin arkkitehtuurin parissa, halusin silti tehdä jotakin luovaa, joten jatkoin korujen tekemistä sivutoimisesti ja se kasvoi bisnekseksi, Censori kertoi tuolloin.

Censori on kotoisin Melbournesta, Australiasta, mutta asuu tällä hetkellä LinkedInnin mukaan Los Angelesissa. Hän on myös opiskellut Melbournen yliopistossa 2013–2017 ja valmistunut kandidaatiksi arkkitehtuurista ennen muuttoaan Los Angelesiin. 2019 hän palasi yliopistoon tekemään maisterin tutkintoaan. Vogue Australia -lehden profiilissa kesäkuussa 2022 suunnittelija avasi, kuinka hän jakaa aikansa näiden kahden paikan kesken.

– Pandemia oli ensimmäinen kerta pitkään aikaan, että monet australialaiset luovat tekijät tuotiin takaisin yhteen paikkaan. Melbourne tuntui olevan globaalin luovuuden sulatusuuni. Ihmiset alkoivat ylittää tieteenaloja ja tehdä yhteistyötä tavoilla, joita en ollut aiemmin kokenut, Censori kertoi tuolloin.

Deittailuhuhut alkoivat velloa, kun West ja Censori nähtiin yhdessä syömässä tammikuussa. Joulukuussa 2022 West julkaisi uuden kappaleen Censori Overload, jonka voisi ajatella viittaavan Censoriin.

Ennen Censoria West oli naimisissa Kim Kardashianin kanssa, jonka kanssa hänellä on neljä lasta. Ex-pari oli yhdessä seitsemän vuotta ennen kuin heidän avioeronsa saatiin virallisesti päätökseen marraskuussa 2022.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat