Kuka nappasi kahdeksan miljoonan lottovoiton Jyväskylässä? Prisman uteliaat asiakkaat arvuutelleet voittajaa jo aamusta alkaen: "Olemme iloisia ja innoissamme"

2:47

Jyväskylän Seppälän Prisman asiakkaat ovat jo aamusta alkaen pohtineet, kuka voitti lauantai-iltana kahdeksan miljoonaa euroa kaupasta ostetulla lottokupongilla. 

Veikkaus kertoi eilen, että Loton täysosuma pelattiin Jyväskylässä Seppälän Prismassa. Kaupan myyjä Minja Purhonen kertoo MTV Uutisille, että paikallinen lottovoitto on puhuttanut Prisman asiakkaita sunnuntaiaamusta asti.

– Tulin tänään aamuvuoroon, niin lähes jokaisen kanssa on jotain sanoja vaihdettu asiasta.

Purhonen kertoo, että uteliaisuus on jo herännyt paikallisissa mahdollisesta lottovoittajasta.

– On esitetty arvauksia ja kommentoitu vitsillä, että katsopas, olenko juuri minä voittanut. Mutta tietoa voittajasta ei vielä ole.

"Voi hyvin olla, että itse olen myynyt oikean rivin"

Purhosen mukaan Seppälän Prismassa asioi pääosin paikkakuntalaisia, mutta varsinkin kesäkaudella myös mökille matkaavat ulkopaikkakuntalaiset käyvät kaupassa. Lottoa hänen arvionsa mukaan pelaavat etenkin keski-ikäiset ja vanhemmat ihmiset.

– Onhan se niin iso raha, ettei sitä voi käsittää ja todennäköisesti voittaja voi olla täältä Jyväskylästäkin.

Purhonen kertoo, että myös Prisman myyjät ovat innoissaan onnekkaasta sattumasta. 

– On hauska ajatella, miten monessa paikkaa lottoa myydään. Saattaa olla, että itse olen myynyt sen oikean rivin. Sitä on hurja ajatella, tietysti olemme iloisia ja innoissamme.

Vielä toistaiseksi ei ole tiedossa, aikooko Seppälän Prisma juhlistaa jotenkin täysosuman myyntiä. Purhonen sanoo, että asiasta ei ole vielä ehditty keskustella kaupan esimiesten kanssa. 

– Voi hyvinkin olla, että jotain on tulossa.

Koska pelaaja ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, hänen tulee lunastaa kahdeksan miljoonan voittonsa pääkonttorista Helsingistä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja