Mainos

Kuin miespuolinen Kim Kardashian – tällä miehellä on uskomattomat pakarat!

Muhkea takapuoli ja kauniit kasvot. Nämä kaksi syytä ovat nostaneet yhdysvaltalaisnuoren tuoreimmaksi nettisensaatioksi.

Muodoistaan tunnettu Kim Kardashian on silminnähden tämän 18-vuotiaan yhdysvaltalaismiehen esikuva. Rohkeita kuvia omasta takamuksestaan julkaiseva Ruby Rue on onnistunut hankkimaan Instagram-tililleen tuhatpäisen joukon innokkaita seuraajia.

Fanijoukko kutsuu Rueta yleisesti jo miespuoliseksi Kardashianiksi, ja miehen kuvia katsoessa ei voi muuta kuin yhtyä suuren yleisön mielipiteeseen. 

Takapuolia muokataan yhä useammin

Vaikka faneja riittää, nätiksi pojaksi itseään tituleeraava Rue on joutunut myös tyytymättömän yleisön hampaisiin. Miehen sosiaalisen median tili kaapattiin viime vuonna, mutta se ei ole hidastanut rohkean miehen tahtia. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hei minun suosikkiseuraajani. Olette taatusti huomanneet, että edellinen sivuni hakkeroitiin, joten päätin perustaa uuden, Rue kirjoitti Instagram-kohun jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Rue ei ole suinkaan ainoa, joka pyrkii jäljittelemään Kardashianin ainutlaatuista vartaloa keinolla millä hyvänsä. Viime vuonna toteutetun tutkimuksen mukaan takapuoleen kohdistuvat leikkaukset ovat nousseet hälyttävästi, jopa 98 prosentilla vuodesta 2014.

Tutkijat uskovat uhkeiden tähtien olevan suurin syy tähän kauneusleikkaustrendiin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Katso myös:

1:46

0:48

Lähde: Dailymail 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.