Kuin metsänhenki – Oona Kivelä hämmästyttää poseeraamalla jäisessä maisemassa: "En ikinä pystyisi tuohon"

2:22
Oona Kivelä nähtiin Fort Boyard -ohjelmassa vuonna 2018

Oona Kivelän sosiaalisen median seuraajat hämmästyivät naisen kykyä sietää kylmyyttä.

Tankotanssija Oona Kivelä ihastutti Instagram-seuraajiaan sunnuntaina 22. joulukuuta jakamalla upean kuvan talvisista maisemista. Kuvassa Kivelä poseeraa lumisessa maisemassa seisoen paljain jaloin solisevassa purossa, yllään ainoastaan siniset bikinit. Kuvan tietojen mukaan se on otettu Saariselällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Miksi rakastan kylmää. Tämä on paikka, jossa elämä ja kuolema ovat kumpikin läsnä minulle – rauhassa. En tunne pelkoa täällä ja voin luottaa itseeni. Voin kontrolloida ajatuksiani sekä nähdä luonnon todellisen kauneuden, Kivelä kirjoittaa englanniksi kuvatekstissään. 

– Kylmä on opettanut minulle enimmäkseen peloista ja kuinka päästää niistä irti. Elämä voi olla niin paljon helpompaa, Kivelä summaa.  

Kivelä on julkaissut samasta paikasta myös toisen kuvan, jossa hän kävelee yhä paljain jaloin samassa purossa. Useat naisen seuraajista ovat hämmästelleet tämän kykyä sietää paljain jaloin vettä, joka on mitä luultavimmin äärimmäisen kylmää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olet upea! eräs Kivelän seuraajista toteaa.

– Upea kuva, mutta en ikinä pystyisi tuohon! 

– Rakastan sinua, mutta en kylmää säätä. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja