Kuhaleipäset

  • 3 nahatonta kuhafileetä
  • 1 salottisipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • tilkka valkoviiniä
  • smetanaa
  • puolikas raastettu sitruunankuori
  • ruohosipulia
  • patonkia

Paahda kuhafileet uunissa 200 asteessa reilu 10 min. Anna jäähtyä. Kuullota pienessä öljytilkassa sipuli ja valkosipuli ja anna jäähtyä. Riko kuhafilee haarukalla pieneksi, lisää sipuliseos, smetana, raastettu sitruunankuori ja ruohosipulisilppu. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa patongista viipaleita ja paahda pannulla öljyssä (mausta halutessasi valkosipulimurskalla). Lisää jokaisen palan päälle kuhaseosta ja koristele yhdellä kokonaisella ruohosipulinpätkällä.

Resepti: Tiina Myllyniemi

Lue myös:

    Uusimmat