Kruununsa menettäneeltä Miss Helsingiltä dramaattinen päivitys: "Aion näyttää vahvuuteni"

Eilen tiistaina Miss Helsinki -organisaatio tiedotti, että Jessica Ruokola joutuu luopumaan kruunustaan. 

Jessica Ruokola kruunattiin Miss Helsingiksi perjantaina 8. tammikuuta. Ruokolan miesystävänsä pahoinpiteli hänet vielä saman viikonlopun aikana.

Ruokola ei itse tehnyt rikosilmoitusta pahoinpitelystä, mutta poliisi aloitti tutkinnan tapauksen saaman julkisuuden vuoksi. 

Eilen tiistaina tiedotettiin, että Ruokola luopuu kruunustaan. Miss Helsinki -kilpailun äitihahmo Martina Aitolehti vahvisti tiedon MTV.fille. 

– Päätös ei ollut pelkästään Jessican, Aitolehti totesi lyhyesti. 

Ruokola ei olisi itse halunnut luopua kruunusta. Hän kommentoi yllättävää käännettä surulliseen sävyyn Iltalehdelle.

– Tuntuu väärältä ja olisin totta kai halunnut jatkaa Miss Helsinkinä. Olisin tehnyt ihan mitä tahansa, mutta en tarpeeksi näemmä, Ruokola totesi haastattelussa. 

Ruokola lisäsi tänään keskiviikkona dramaattisen mustavalkoisen kuvan Instagram-tililleen, jossa hän makaa yläosattomissa sohvalla. Kuvatekstissä hän kirjoittaa englanniksi, että hetken levon jälkeen hän aikoo näyttää vahvuutensa maailmalle. 

Ruokolan seuraajaksi astuu kisassa toiseksi sijoittunut Hannaleena Laaksamo. Laaksamo kertoi MTV.fille hyppäävänsä Miss Helsingin rooliin vain vuorokauden varoitusajalla. Hän ottaa pestin vastaan iloisin mielin.

– Voittoa sieltä lähdetiin hakemaankin, ja tämä oli haaveena alusta asti, Laaksamo kertoi MTV.fille eilen tiistaina. 

Lue myös:

    Uusimmat