Mainos

KRP tutkii Ari Stormin katoamista murhana – tekoon liittyy useita henkilöitä?

Järvenpääläinen Ari Storm katosi kotoaan Järvenpään Jampasta perjantaina 23.5.2014 aamuyöllä, eikä hänestä sen jälkeen ole havaintoja. Keskusrikospoliisi tutkii tapausta nyt katoamisen sijaan murhana.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Olli Töyräs sanoo, että murhasta epäillään järvenpääläistä keski-ikäistä miestä, joka on kuulunut Stormin tuttavapiiriin. Vantaan käräjäoikeus vangitsi miehen joulukuun alussa todennäköisin syin epäiltynä Stormin murhasta.

– Suunnitelmallisuus ja harkinta tuovat murha-nimikkeen, Töyräs sanoo MTV Uutisille

Uhria ei ole löytynyt. Poliisi epäilee, että henkirikos on tehty katoamisajan tienoilla. Poliisin mukaan mikään ei viittaa siihen, että Storm olisi tehnyt itselleen jotain tai kadonnut vapaaehtoisesti.

KRP ei kommentoi epäillyn henkirikoksen tekotapaa. Motiivista poliisilla on käsitys.

– On todennäköistä, että motiivi liittyy velkaepäselvyyksiin. Epäilemme myös, että Stormin katoamiseen ja hänen surmaamiseensa liittyy useampia henkilöitä, Töyräs sanoo.

Alun perin juttua tutkittiin katoamistapauksena. Itä-Uudenmaan poliisilaitos on puhuttanut asiasta useita henkilöitä ja tehnyt muita esitutkintatoimenpiteitä, mutta Ari Stormin olinpaikka tai kohtalo ei ole selvinnyt. Jutun tutkintavastuu siirtyi tänä syksynä keskusrikospoliisille.

Keskusrikospoliisi jatkaa henkirikoksen esitutkintaa mm. kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla.

Poliisi pyytää vielä tietoja tai vihjeitä Ari Stormin katoamisesta. Niitä voi toimittaa KRP:lle puhelimitse numeroon 0295 48 6696 tai sähköpostitse rikosvihje.krp@poliisi.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.