Mainos

2014 kadonneen Ari Stormin murhatutkinta kuumassa vaiheessa – KRP kuullut useita ihmisiä henkirikoksen selvittämiseksi

26:16

Keskusrikospoliisi on viime ja toissa viikolla kuullut useita henkilöitä liittyen runsaat neljä vuotta sitten kadonneen Ari Stormin murhatutkintaan. Tutkinnan uudesta käänteestä kerrottiin Rikospaikka-ohjelmassa keskiviikkona.

Video yllä: Katso Ari Stormin murhatutkintaa käsittelevä juttu Rikospaikka-ohjelmasta!

Storm katosi 23.5.2014 aamuyöllä kotoaan Haltianpolulta Järvenpään Jampan kaupunginosasta. Vuonna 1988 syntyneestä Stormista ei sen jälkeen ole havaintoja.

Tapausta tutkittiin ensin katoamisena, mutta pian se muuttui henkirikostutkinnaksi.

KRP epäilee, että teossa on ollut selkeää harkintaa ja suunnitelmallisuutta, ja siksi nimike on kaikkein vakavin eli murha.

Murhattiin katoamisyönä

Poliisin epäilyjen mukaan Storm joutui murhan uhriksi katoamisyönä. Katoaminen ja henkirikos liittyvät siis yhteen. Itse surmatyö on tehty muualla kuin uhrin kotona.

Rikospaikan tietojen mukaan poliisilla on jonkinlainen käsitys myös tekotavasta. Ruumista ei kuitenkaan ole löytynyt eikä myöskään tekovälinettä.

KRP epäilee, että Stormin katoamiseen ja henkirikokseen on ollut osallisena useita henkilöitä. Tällä hetkellä ketään ei ole kiinniotettuna.

Motiivina velka?

Teon yksi mahdollinen motiivi voisi liittyä velkoihin. Stormilla oli jonkinlaista huumetaustaa. Toisaalta, hänellä ei tiedetä olleen niin paljon velkoja, että ne sinänsä olisivat syy hänen murhaamiseensa.

KRP ei tässä vaiheessa kommentoi tutkinnan yksityiskohtia millään tavalla.

Murhasta epäiltiin loppuvuonna 2015 järvenpääläistä keski-ikäistä miestä. Mies oli todennäköisin syin epäiltynä vangittuna. Hänet vapautettiin myöhemmin.

Rikospaikka-ohjelmassa kerrottiin, että KRP:n kuulemat henkilöt ovat olleet tutkinnassa erittäin vaitonaisia.

KRP pyytää Stormin katoamisesta ja tapauksesta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse: rikosvihje.krp@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.