KRP:n tutkintaryhmä perkaa nyt kaikki valvontakameranauhat – Vantaan postinjakajan murha pimeänä jo 10 kuukautta

Täällä Vantaan postinjakajan murha tapahtui – keskusrikospoliisin tutkijaryhmä tekee tiivistä työtä pimeän henkirikoksen selvittämiseksi 1:43
Rikospaikka vieraili postinjakajan murhapaikalla: Katso miltä paikalla näyttää nyt

Vantaan Myyrmäen postinjakajan murha on ollut pimeänä jo yli 10 kuukautta. Jutun tutkinta siirtyi keskusrikospoliisille viime maaliskuussa ja KRP:ssä tutkintaa tehdään yhä tiiviisti.

Pimeän henkirikoksen tutkintaan on valjastettu oma tutkintaryhmänsä, joka käy nyt läpi erityisesti valvontakameramateriaalia tekoajalta. Materiaalia on paljon, koska poliisi käy läpi kaikki videotallenteet tapahtumapaikan läheltä.

24-vuotias nainen oli työvuorossa, kun tuntematon, tummiin pukeutunut henkilö hyökkäsi hänen kimppuunsa yllättäen torstaina aamuyöllä 17. marraskuuta. Väkivalta tapahtui Myyrmäentie 6:ssa sijaitsevan asuintalon edustalla noin kello 3.30-3.38.

Uhrille tehtiin silmitöntä väkivaltaa ja hän kuoli myöhemmin sairaalassa. Murhaaja pakeni yöhön, eikä hänen henkilöllisyyttään tiedetä.

Uhrin liikkeet ovat tarkasti selvillä

MTV Uutisten tietojen mukaan poliisi on pystynyt selvittämään uhrin liikkeet jopa minuuttien tarkkuudella. Mitään merkkiä epäillystä tekijästä ei ole vielä valvontakameroista löytynyt.

Keskusrikospoliisissa ollaan kuitenkin luottavaisia, että massiivisesta valvontakameramateriaalista voi vielä löytyä ratkaisevia tietoja tutkinnan kannalta.

Poliisi on jo vakuuttunut siitä, että tekijä ei liity uhriin, eli postinjakaja valikoitui uhriksi sattumanvaraisesti. Uhrin taustasta ei ole löytynyt mitään sellaista, mikä yhdistäisi hänet epäiltyyn murhaajaan.

Lue myös:

    Uusimmat