Mainos

KRP: Maastoauto ei ohittanutkaan turmabussia oikealta

KRP:n edustaja Malagassa kertoi MTV:n uutisille, että lauantai-iltaisen onnettumuuden kulku on selkiintynyt. Julkisuudessa on osin esitetty väärää tai vaillinaista tietoa onnettomuuden kulusta.

Malagassa turmapaikkaa tutkinut rikoskomisario Ismo Kopra keskusrikospoliisista sanoo, ettei onnettomuuden aiheuttanut maasturi ohittanutkaan bussia oikealta, kuten aiemmin on julkisuudessa kerrottu. Bussi ajoi oikeanpuoleista kaistaa, keskikaista oli tyhjä ja maasturi ajoi vasemmanpuoleisinta kaistaa.

Rikoskomisario Ismo Kopra, KRP

Maasturi ajautui keskikaiteeseen ja törmäsi bussin vasemmanpuoleiseen takakulmaan. Bussi kääntyi kyljelleen ja liukui pohja edellä keskikaiteeseen.

Seitsemän uhreista tunnistettu

Bussin lävistänyt tien keskikaide aiheutti niin pahaa jälkeä onnettomuudessa, että osaa uhreista ei voida tunnistaa kuin DNA-näytteiden avulla.

Oikeuslääketieteen asiantuntijat toivovat saavansa kaikki yhdeksän kuolonuhria tunnistettua vielä tämän päivän aikana. Toistaiseksi seitsemän kuolleen henkilöllisyys on jo varmistunut, kertoo espanjalainen El Pais -lehti.

Kuolleiden kuljettamista Suomeen aletaan edes suunnitella vasta kun kaikki on tunnistettu. Vielä ei ole pääötöstä siitä, kuljetetaanko kaikki ruumiit samalla kuljetuksella.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.