Jokerit-hyökkääjän ottelu päättyi suihkukomennukseen – tähtipuolustaja sivusi seuraennätystä

Suomalaishyökkääjä Jesse Joensuun ottelu Metallurg Magnitogorskia vastaan päättyi ennen aikojaan ulosajon vuoksi. Jokerit voitti ottelun lopulta jatkoajalla 4-3.

Joensuu sai päätöserässä 5+20 minuutin rangaistuksen huitomisesta, kun hänen mailansa osui Grigori Dronovia sukukalleuksille.

Ottelua avauserän jälkeen 2-0-lukemin johtanut Jokerit selvitti Joensuun jäähyn kuitenkin kunnialla. Myöhemmin saman erän aikana Nicklas Jensen toi Jokerit toisessa erässä johtoasemaan marssineen Magnitogorskin rinnalle ja ratkaisu venyi jatkoajalle.

Tasoitusosumasta vastannut Jensen iski kiekon verkkoon myös jatkoajalla, joten Jokerit otti tyylikkään vierasvoiton nimiinsä.

Jokereiden tähtipuolustaja Mikko Lehtonen sai Jensenin tasoitusosumaan syöttöpisteen, jonka myötä hän nousi jakamaan Jokereiden yhden kauden puolustajien piste-ennätystä Mika Strömbergin kanssa.

Lehtonen on iskenyt tällä kaudella nyt tehot 16+26=42.