Krista Kosonen raivostui Peter Franzénin puolesta: Ihmiset eivät tajua minkä työn roolin saaminen ulkomailla vaatii

Näyttelijä Krista Kosonen kertoi MTV:n Huomenta Suomessa raivostuneensa nettikommenteista, joissa tölvittiin Hollywoodissa uraa tekevää kollegaa Peter Franzénia.

Näyttelijä Krista Kosonen suuttui nettikommenteista, joissa piikiteltiin kollega Peter Franzénin uraa ulkomailla. Peter Franzén on saanut sekä isoja että pieniä rooleja kansainvälisissä produktioissa. Yksi rooleista oli unkarilaismiehen ruumis CSI: Miami -rikossarjassa.

– Menin lukemaan kommentteja ja sain raivonpuuskan. Vaatii ihan valtavasti töitä saada rooli jossakin muualla kuin Suomessa. Siihen vaaditaan suuri määrä sattumuksia ja työtä, Kosonen sanoi.

Kosonen itse näytteli tulevan Blade Runner -elokuvan kuvauksissa, ja päätyi myös traileriin. Hän sanoo pitävänsä kuitenkin roolien sisältöä kansainvälisyyttä tärkeämpänä.

– Onhan niitä kaikenlaisia unelmia, mutta enemmän ne liittyy siihen, että olisi mielekäs rooli ja haastava duuni.

Suhtautuminen julkisuuteen on muuttunut vuosien myötä.

– Se on pakollinen paha. Mutta minulla on julkinen ammatti, ja niitä juttuja pitää markkinoida. Mutta ei minun pidä avata kotiani tai laittaa lapseni kuvia Facebookiin, hän on oma yksityinen henkilönsä, Kosonen sanoi.

Katso Krista Kososen haastattelu kokonaisuudessaan alta. Hän puhuu Peter Franzénista kohdassa 4'30.

Mistä Krista Kosonen unelmoi? 8:30

Lue myös:

    Uusimmat