Monen fanin ihosta löytyy tatuoituna Peter Franzénin roolihahmon kuva – näyttelijä hämmästelee: "Hienoa, että ihmiset ovat niin fanaattisia jostakin asiasta, mutta…"

5:18
Ranskassa asuva Peter Franzen on viettänyt kesän Suomessa: ”Olemme täällä mielellämme”

Ranskassa asuva näyttelijä Peter Franzén on viettänyt kesän Suomessa.

Kansainvälistä uraa luova näyttelijä Peter Franzén jakaa Jussi-gaalassa rahapalkinnon yhdessä ohjaaja Johanna Vuoksenmaan kanssa.

Franzén asuu Ranskassa yhdessä puolisonsa Irina Björklundin kanssa. Näyttelijä on mielissään, kun sai viettää kesän Suomessa töidensä vuoksi. Mies kuvasi neljän kuukauden ajan suomalais-saksalaista uutuussarjaa Helsinki-syndrooma, jonka kuvaukset ovat jo päättyneet.

– Minulla alkoi eilen suomalaisen elokuvan kuvaukset Tampereella – Markku Pölösen Hamsterit. Se on täysin erilainen kuin Helsinki-syndrooma, se vaatii näyttelijältä nopeaa takin kääntöä.

Franzén näytteli kansainvälisessä Viikingit-sarjassa, jolla on ympäri maailmaa valtavasti faneja. Jotkut ovat jopa tatuoineet ihoonsa Franzenin kuvan. Se hämmästyttää miestä.

– Onneksi se on roolihahmo periaatteessa. On se hienoa, että ihmiset ovat niin fanaattisia jostakin asiasta, mutta on se vähän omituista tietenkin.

Jussi-gaala ke 15.9. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja